reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Magna
To fakt . Lepsza będzie babka płesznik i jajowata, trzeba tylko pamiętać o piciu większej ilości wody [emoji4]Siemie lniane jest dobre ale nie można go pić zbyt długo w młodym wieku, bo ma bardzo dużo fitoestrogenów. Związki te zakłócają prace hormonów.
Magna
To zależy jak robisz 3 bita. Ja zawsze gotuję budyń i ucieram z masłem a na wierzch daje bitą śmietanę i sama ostatnio taki właśnie jadłam [emoji4]Hej mamusie, doradzicie?
Chciałam zrobić narzeczonemu 3bita, sama lubię to ciasto ale zastanawiam się czy mogę zjeść krem z paczki? Typu Dr. Oetker czy Cykoria???
Pani BJ
Cześc Dziewczyny,
jestem nowa na forum. Jestem na poczatku 20 tc. Jest to moja pierwsza ciąża i wygląda na to, że na początku czerca zostanę mamą dziewczynki
trafiłam na Was szukając informacji o fotalikach samochodowych. Niestety mamy samochód bez systemu isofix... czy któraś z Was ma doświadczenie z montowaniem fotelików w takich autach? Czytam o tych basazach, zapinaniu na pasy i musze przyznac że nie mam pojęcia na jakie rozwiązanie się zdecydowac
jestem nowa na forum. Jestem na poczatku 20 tc. Jest to moja pierwsza ciąża i wygląda na to, że na początku czerca zostanę mamą dziewczynki
trafiłam na Was szukając informacji o fotalikach samochodowych. Niestety mamy samochód bez systemu isofix... czy któraś z Was ma doświadczenie z montowaniem fotelików w takich autach? Czytam o tych basazach, zapinaniu na pasy i musze przyznac że nie mam pojęcia na jakie rozwiązanie się zdecydowac
Najlepiej jest jechać do sklepu z fotelikami i porozmawiać, są dobre foteliki do samochodów bez isofixa, kwestia tylko dobrać odpowiedni a do każdego samochodu będzie pasować innyCześc Dziewczyny,
Pewnie że tak ważne tylko żeby w kremie nie było surowych jaj czy alkoholu, teraz w szynce nawet znajdziesz tyle chemii że krem z paczki to pikuś xD raz na jakiś czas można "zaszaleć"Hej mamusie, doradzicie?
Chciałam zrobić narzeczonemu 3bita, sama lubię to ciasto ale zastanawiam się czy mogę zjeść krem z paczki? Typu Dr. Oetker czy Cykoria???
Tak weszłam Ulko na wasze forum i na co trafiłam, dodaj,że jak rodziłam drugą córę to poród poszedł w 1,5godz i sn. Mała tak sie pchała i daje do wiwatu już 4,5 roku Buziaki słońce i dla was pozostałych czerwcóweczekTakie teksty czasem moga przerazic [emoji1787]a właśnie dziś stwierdziłam że muszę siostrę uprzedzić ze jak bedzie juz po to żeby mi nie opowiadała jak było na porodówce. Bo 6 lat temu mi moja przyjaciółka w dzień mojej obrony zadzwoniła po porodzie i opowiadała jakie to straszne było itd. I że i tak w końcu cc miała. Dobrze że to zapomniałam, ale wtedy byłam przerażona tym co opowiada [emoji23]
ps. poród nie taki straszny jak go malują
Ostatnia edycja:
reklama
Darina87
Witaj! Jak somopoczucie w ciąży? Ile masz lat. To też moja pierwsza ciąża i dużo ciekawych rzeczy można dowiedzieć się od doświadczonych mam.Cześc Dziewczyny,