w_karolcia
Fanka BB :)
Jestem w pracy przedostatni dzień przed zwolnieniem, samopoczucie super miłego dnia Wam życzę!!
To będziesz teraz kochana odpoczywać!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w pracy przedostatni dzień przed zwolnieniem, samopoczucie super miłego dnia Wam życzę!!
Ja tylko kwasU mnie tez pogoda jest nijaka. Zimno, szaro buro i ponuro. Bralyscie jakieś witaminy przed rozpoczęciem starania się o dzidzie?
Tylko kwas foliowy.U mnie tez pogoda jest nijaka. Zimno, szaro buro i ponuro. Bralyscie jakieś witaminy przed rozpoczęciem starania się o dzidzie?
Oj tak, ale jeszcze nie wiem czy potrafięTo będziesz teraz kochana odpoczywać!!!
Ty już miałaś od jakiegoś czasu dostęp do wątku pamiętam że już twoje login wysyłałamZnalazłam! Dzięki bo sama nie wiedziałam gdzie szukać haha.
Kochana mi też się tak dzieje..... W szczególności wieczorem.Dziewczyny czy wam tez napina się brzuch? Mi bez wzgledu czy siedze czy leżę czy stoje, w dzień a nawet wczoraj obudzilo mnie w nocy brzuch (okolice od spojenia do pępka) napina sie. Nie jest to bolesne ale jednak zwraca sie na to uwagę.
Mi też tak się robi, ale lekarz uspokoił mnie wczoraj na wizycie mówiąc, że to normalne. Jeśli nie boli to najpewniej wszystko jest w porządkuDziewczyny czy wam tez napina się brzuch? Mi bez wzgledu czy siedze czy leżę czy stoje, w dzień a nawet wczoraj obudzilo mnie w nocy brzuch (okolice od spojenia do pępka) napina sie. Nie jest to bolesne ale jednak zwraca sie na to uwagę.
Mi tez sie tak robilo, lekarz kazal wiecej odpoczywac, i brac magnez ew.nospe jesli boli.Dziewczyny czy wam tez napina się brzuch? Mi bez wzgledu czy siedze czy leżę czy stoje, w dzień a nawet wczoraj obudzilo mnie w nocy brzuch (okolice od spojenia do pępka) napina sie. Nie jest to bolesne ale jednak zwraca sie na to uwagę.