reklama
Darina87
Fanka BB :)
Też się cieszę jak. Wariat jak czuje!!! [emoji16]JA jak zaczełam czuć to się ucieszyłam i niedowierzałam. Teraz wiem, że najbardziej kopie wieczorkiem. Wczoraj od 21 już wyczekiwałam, a ten mały urwis nic. Wydawało mi się że bardziej w środku się kreci ciut, ale nie byłam pewna. Już spanikowana, ze czemu nie kopie, no to mnie koło 23 uderzył i ulżyło mi. I sobie teraz tak myślę jak ja będę wariowac później
A zdarza się częściej... Np teraz rano parę, w ciągu dnia mniej i wieczorem trochę. A wcześniej tylko wieczorem czułam. Nie ma reguły, a najgorzej jak nakrecisz się, bo długo nie czułas. A tam cisza [emoji55] i robi się już nerwowo.
Kaamilaaa
No ja tez nie lubię, z tego wszystkiego to tylko euthyrox, duphaston sa malutkie...Jak ja nie lubię Tabletek łykac. Szczególnie dużych i jeszcze w takich ilościach.
Ale co robisz jak mus to mus. Ja mam trzy póki co, dwie witaminy i raz żelazo. A za chwilę to się może zmienić, te nasze badania.
Oo tu masz takie porownanie - te duze to magnez i witaminy [emoji849]
Jakbyś codziennie robiła poranną kawę stojąc na betonie to znalazłabyś w sobie tę moc ja to mam taki problem, że nie umiem zmieszać tych wszystkich budowlanych proszków w dobrych proporcjach. Ale jak już mam gotowe to mogę szpachlowac, czy kłaść płytki ( to akurat okazało się całkiem relaksującym zajęciem, gdyby nie ból kolan i pleców)Dla. Mnie to zapał mam na chwilę, więc malowanie ścian czy położenie panelow na podłodze to był by wyczyn. A nie raz nie ma wyjścia i coś musimy zrobić. Chociaż ja lubię takie prace, nie mówię, że nie.
Na pewno nie będąc w ciąży było by dużo łatwiej i szybciej z takimi rzeczami, ale akurat zawsze jak się biorę za remonty czy wykonczenie to się okazuje, że jestem w ciąży [emoji23]
Darina87
O zesz kuźwa!!!
Jakie armaty... [emoji1785]Już mi w gardle stoją.
Jakie armaty... [emoji1785]Już mi w gardle stoją.
No ja tez nie lubię, z tego wszystkiego to tylko euthyrox, duphaston sa malutkie...
Oo tu masz takie porownanie - te duze to magnez i witaminy [emoji849]Zobacz załącznik 931401
ulau
W ciągu dnia też czuję, ale się tak przyzwyczaiłam do tych wieczornych puknieć, że aż mi smutno byłoTeż się cieszę jak. Wariat jak czuje!!! [emoji16]
A zdarza się częściej... Np teraz rano parę, w ciągu dnia mniej i wieczorem trochę. A wcześniej tylko wieczorem czułam. Nie ma reguły, a najgorzej jak nakrecisz się, bo długo nie czułas. A tam cisza [emoji55] i robi się już nerwowo.
Darina87
U mnie tez musi wziąć się za jakiś remont, ale weny szukam chyba.Jakbyś codziennie robiła poranną kawę stojąc na betonie to znalazłabyś w sobie tę moc ja to mam taki problem, że nie umiem zmieszać tych wszystkich budowlanych proszków w dobrych proporcjach. Ale jak już mam gotowe to mogę szpachlowac, czy kłaść płytki ( to akurat okazało się całkiem relaksującym zajęciem, gdyby nie ból kolan i pleców)
Na pewno nie będąc w ciąży było by dużo łatwiej i szybciej z takimi rzeczami, ale akurat zawsze jak się biorę za remonty czy wykonczenie to się okazuje, że jestem w ciąży [emoji23]
Dlatego mówię, nie ma się nie raz co rozczulac nad sobą jak jest coś do zrobienia. Najlepiej jest na koniec, satysfakcja, że coś wyszło i własnymi rękoma zrobione.
Także masz moją moc [emoji123], już pomagam Ci myślami.
w_karolcia
Żmienilabym lekarza, bo on ma dziwaczne teorie. Zamiast robić Ci jakieś badania, poszukać przyczyny to on gada jakieś bzdety.
Mam jednego już „na oku” którego koleżanka mi poleca i podobno interesuje się i jest bardzo w porządku. Myśle, ze udam się do niego.
Darina87
Pewnie, a może to on Ci pomoże. Nie raz trzeba się naszukac lekarza. Uda się wkoncu kochana, trzymam. Kciuki za Ciebie.Mam jednego już „na oku” którego koleżanka mi poleca i podobno interesuje się i jest bardzo w porządku. Myśle, ze udam się do niego.
reklama
Dzięki [emoji4][emoji3] teraz jest najlepszy moment na remont, później z wielkim brzuchem będzie trudniej, a teraz to jak fitness, skłony, przysiady, machanie rękami[emoji6]U mnie tez musi wziąć się za jakiś remont, ale weny szukam chyba.
Dlatego mówię, nie ma się nie raz co rozczulac nad sobą jak jest coś do zrobienia. Najlepiej jest na koniec, satysfakcja, że coś wyszło i własnymi rękoma zrobione.
Także masz moją moc [emoji123], już pomagam Ci myślami.