reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Z tym Skalpelem to pominelam czesc na miesnie brzucha bo gdzies wyczytalam ze nie wolno w ciazy. Ale jutro na wizycie dopytam jeszcze lekarke. Zgadzam sie, cwiczenia dla kobier w ciazy to nudaaa - ale moze za kilka miesiac, dwa zmienimy zdanie.
No wlasnie tez tak czytalam z rymi miesniami brzucha. Pochwal sie co Ci lwkarz na to powiedzial bo moj to ostatnio mial zly dzien...

No trochę niestety wyglada bo gania na siłownie 4 razy w tygodniu przed praca jak wariat. Nawet przez jakiś czas chodziliśmy razem ale u mnie to sie nie sprawdziło, prawie godzinę traciłam dodatkowo żeby umyć włosy i zrobić makeup wiec w pracy byłam po 9 grubo. Nawet sie na niego nie obraziłam za ten tekst bo to w sumie w żartach powiedział ale z tylu głowy muszę pamiętać żeby nie jeść wszystkiego co widzę. No i sie zmotywowałam i chociaż skalpel chodakowskiej zrobiłam:)
Jesli wlaczysz meza do nocnego wstawania to najpozniej w drugim tygodniu zrezygnuje z silowni przed praca :-p

Mąż mi mówi wczoraj (kiedy pożerałam cała babolade) ze skoro Lewandowska może to każda może - i jeszcze mi jej ostatnie zdjęcie z wakacji pokazał. No załamka:(
Co to jest babolada [emoji23] ale powiem Ci świnia z męża no jak tak można porównywać to jest sportsmenka!
Moj tesc dzisiaj zaraz po dzien dobry: ooo ale sie zaookraglilas ;)
serio no to chyba normalne, oj nie lubię takiego gadania. Wiadomo, że w ciąży się tyje, a nie chudnie i takie określenie są przykre i tyle.
W kurtce zimowej kuzyn wczoraj do. Mnie.
Ooooooooo, ale tyjesz.
Kuźwa myślałam, że w kurtce to nie widać. A tu masz jak chłop widzi, to już musi być. [emoji6][emoji39]
[emoji85] też to ostatnio usłyszałam, że mam kurtkę przyciasną.
Z tym Skalpelem to pominelam czesc na miesnie brzucha bo gdzies wyczytalam ze nie wolno w ciazy. Ale jutro na wizycie dopytam jeszcze lekarke. Zgadzam sie, cwiczenia dla kobier w ciazy to nudaaa - ale moze za kilka miesiac, dwa zmienimy zdanie.
Fajnie, jeśli cwiczylas przed ciąża to możesz to robić nadal, chyba że lekarz zabroni. Najważniejsze pilnuj tętna maks 130, ja nawet biegam na bieżni bo przed ciąża to 5km dziennie robiłam. [emoji6]

@Berry90 dobrze napisałaś. Mąż najpierw niech zacznie od siebie „wymagać” a dopiero potem innym rady dawać...

Ja mam jutro wizytę i od rana już się stresuje :oops: trzymajcie proszę kciuki, żeby z moim maleństwem było wszystkodobrze. Jutro będzie 17+3. Ciekawe czy lekarz potwierdzi chłopca czy coś się zmieni w tej kwestii.

@Judyta26 mi teściowa wczoraj mówi „kochana ale ładnie wyglądasz, już nie tyjesz na twarzy” yhm :)
Haha o matko ale milutka ;)

reklama
Co to jest babolada [emoji23] ale powiem Ci świnia z męża no jak tak można porównywać to jest sportsmenka! serio no to chyba normalne, oj nie lubię takiego gadania. Wiadomo, że w ciąży się tyje, a nie chudnie i takie określenie są przykre i tyle. [emoji85] też to ostatnio usłyszałam, że mam kurtkę przyciasną. Fajnie, jeśli cwiczylas przed ciąża to możesz to robić nadal, chyba że lekarz zabroni. Najważniejsze pilnuj tętna maks 130, ja nawet biegam na bieżni bo przed ciąża to 5km dziennie robiłam. [emoji6]
Babalada to najlepsza czekolada ;) (no jedna z lepszych)

Do góry