reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Masakra wzielam sie za pokój szafy itp i tu jest jak książka ...a gdzie tu drugi wątek...[emoji5] zrobilam mala przerwę zeby troche poczytać i odpocząć...laski jak juz te które sie udzielały wczesniej w koncu beda mialy dostęp do zamkniętego to przeniesie się juz tam na dobre...bo drukujemy tu i tu...uwazam ze to bezsensu...same trulysmy o zamknięty a za duzo sie nie zmieniło.. @Agatki nie po to się męczyła...

Kurcze tez bym rogaliki zjadla :) meczy mnie jakos ostatnio to walkowanie i stanie :\
3 razy musiał przerwę zrobić, jeszcze miałam 2 "pomocników" ale warto było. Tak się najadłam, że niemam się siły ruszyć :D Bombelek też chyba zadowolony bo w końcu po całym dniu oczekiwania poczułam delikatne ruchy:)

Masakra wzielam sie za pokój szafy itp i tu jest jak książka ...a gdzie tu drugi wątek...[emoji5] zrobilam mala przerwę zeby troche poczytać i odpocząć...laski jak juz te które sie udzielały wczesniej w koncu beda mialy dostęp do zamkniętego to przeniesie się juz tam na dobre...bo drukujemy tu i tu...uwazam ze to bezsensu...same trulysmy o zamknięty a za duzo sie nie zmieniło.. @Agatki nie po to się męczyła...
A został ktoś tu wogole, kto nie ma dostępu?!

A został ktoś tu wogole, kto nie ma dostępu?!
Chyba dwie dziewczyny. No i moga dojsc jeszcze te wyjazdowe, ktore pisaly regularnie do Wigilii. Ja doswiadczalnie stwierdzilam, ze na otwartym watku jest kameralniej. Na zamknietym jest taki przemial (60 stron dziennie!), ze posty gdzies sie gubia. A tu sie rozmowa bardziej klei. A jak wrazenie u Ciebie i innych dziewczyn grasujacych po obu watkach?

reklama
Ja mysle ze co najmniej 3dziewczyny jeszcze - przynajmniej jeszcze kilka h temu nie mialy dostepu- plus te ktorych teraz nie ma a wroca w najbliższym czasie. Ja tu i tu zostaje, jak wrócą te ktorych nie ma obecnie na pewno beda szukalyy info co i jak z zamkniętym

Do góry