ulau
Fanka BB :)
Dzieki
Ja się czuje nieatrakcyjna. A najgorzej jak się naoglądam na instagramie instamatki A ja taka byle jaka. Już dzisiaj na wyjście się jakoś starałam odstrzelic. Ale wyszło tak sobie.Ja tez nie czuje sie zbyt dobrze... niby na wadze nirwiele sie zmirnilo ale ze starych spodni pasuja na mnie tylko te ktore byly duze. Ogolnie zawsze mialam szerokie biodra, spory tylek i srosunkow waska talie i maly brzuch. Teraz zaczynam tracoc swoj atut i pojawily mi sie faldki na plecach a przeciez nie jem wcale za dwoch i jakos nie poprawia mi to samopoczucia...
Dodam ze rozmiar 34 to chyba w przedszkolu bym ubrala bo moj przef ciaza to 42 dol i 40 gora...
Ja też. Cały czas się trzęsą nad wszystkimJa się bałam odrazu ujawniać. Bałam się cieszyć. Nie raz mam jeszcze takie głupie myśli.
Tajne są spoko ale najpierw trzeba wiedzieć jak się tam dostać. A ja do zamkniętej nie chce bo będzie widać na całym fbTak tajne to juz inna rzecz jestem w takiej wlasnie z mamuskami z 2017
Oj ja ledwo nadążam czytać żeby mi nic ważnego nie umknęło. Tylko potem zapominam co chciałam dodać albo się już rozmowa na ten temat skonczylaTeż mam. Kłopot tu i tu pisać.