reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wiem, wiem ale skad moglam przewidziec takie zmiany przez swieta. Wrocilam do domu, jestem cala w plastrach (po pobraniach krwi i zabiegu ambulatoryjnym), ogolnie czuje sie sponiewierana i jeszcze mi sie forum w czasie obiadowym zamknelo przed nosem :zawstydzona/y: To chociaz na pocieche zebralabym "ferajne wyrzutkow" na "starym" glownym watku dla towarzystwa ;-) ;)
Jestem z Wami :) tzn tam mam dostep, ale potowarzysze Wam i tutaj :)

Haha jesteśmy poza prawem [emoji23] a ile postów będziemy miały do nadrobienia [emoji85]
Ja mam jeszcze ponad 300 stron ze swiat. Teraz bede mogla je nadrabiac, jak tu sie zrobi zbyt pustynnie. Bede miala na co odpisywac, chociaz pewnie to bardziej bedzie przypominac monolog :rofl2:

Ej no przestan, za moment i ty bedziesz miec dostęp, trzeba poczekać [emoji6]
Zresztą o zamkniętym wątku bylamowa juz przed świętami ze ponowym roku juz na pewno bedzie [emoji6]
Jakby co to ja jestem i tu i tu [emoji14]nie zostawie tego wątku ani teraz ani pozniej [emoji14]
Nie myslalam, ze zamkniety watek pojawi sie tak szybko a jesli juz, ze bedzie bardziej do wstawiania zdjec czy innych tematow, przy ktorych moznaby sobie zyczyc troche wiecej dyskrecji (o ile ta w sieci wogole jest mozliwa ;-) ;))

Ej no przestan, za moment i ty bedziesz miec dostęp, trzeba poczekać [emoji6]
Zresztą o zamkniętym wątku bylamowa juz przed świętami ze ponowym roku juz na pewno bedzie [emoji6]
Jakby co to ja jestem i tu i tu [emoji14]nie zostawie tego wątku ani teraz ani pozniej [emoji14]
Ja też tu zaglądam chociaż chłop już mi telefon zabiera[emoji8]
Ja nadal jestem na tym wątku więc spokojnie :D
u mnie dokladnie ten sam problem
Ja też.zaglądam:)
Jestem z Wami :) tzn tam mam dostep, ale potowarzysze Wam i tutaj :)
Milo mi :biggrin2:

reklama
Do góry