reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ogólnie nie powinien ten wątek być widoczny dla ogółu, może jeszcze coś jest robione i to dlatego, ciężko powiedzieć, zobaczymy wieczorem

U mnie to wygląda tak, że wątku brak [emoji23]
IMG_8795.JPG

U mnie na zamkniętym forum jest:confused:

Załączniki

• Screenshot_20190104-142825.jpg
    Screenshot_20190104-142825.jpg
    132,7 KB · Wyświetleń: 70
Cześć dziewczyny, pytanie mam, być może już któraś pisała, ale szczerze nie jestem na bieżąco... :(
Zaczął mnie "pobolewać" brzuch w dole, tak ciągnie, jak bym miała zaraz urodzić, (nie jakoś mocno, ale czuję tak nacisk) powiem, szczerze, w poprzednich ciążach też tak miałam, ale jak miałam taki pokaźny brzuch na końcu, to taki uczucie, że zaraz "coś" wypadnie ;) a teraz to trochę wcześnie.... ma któraś coś takiego? Łykam magnez jak coś...

Ja mam chyba takie same bóle, nie wiem jakie są bóle porodowe[emoji6] ale ogolnie to takie ciągniecie i kłucie od boków a czasem właśnie nisko na srodku, czasami łapie mnie w nocy i przez 5 min naprawdę boli mocno.. ale później odpuszcza, myśle ze to rozciąganie się wszystkiego w srodku, mam takie bóle od ponad tygodnia jakos i tez od tego czasu rośnie mi brzuch szybciej [emoji6]

reklama
Do góry