reklama
Widziałam właśnie, będę pisać w tej sprawieDziewczyna nam na tym zamknietym napisała ze jednak widac je dla wszystkich.. wiec chyba jednak chyba cos jest nie tak ..
To w ogóle mega ciekawe bo ponoć ten zamknięty jest dla innych też widoczny ha ha ha ha haU mnie to wygląda tak, że wątku brak [emoji23]
Zobacz załącznik 930237
Latina
Fanka BB :)
Daj przepis na ten makaron mam ślinotok...Tym razem przygotowałam sobie jedzonko do pracy, żeby znowu mnie nie zemdlilo. Salata z wołowina i winegretem, a na obiadek mam makaron ryżowy z brokułem podsmażyonym i sosem pomidorowym. Kurcze już bym to zjadła [emoji23] ostatnio jestem warzywo-sałato-żercą [emoji1787]Zobacz załącznik 930060Zobacz załącznik 930061
Natinka1989
Cześć dziewczyny, pytanie mam, być może już któraś pisała, ale szczerze nie jestem na bieżąco...
Zaczął mnie "pobolewać" brzuch w dole, tak ciągnie, jak bym miała zaraz urodzić, (nie jakoś mocno, ale czuję tak nacisk) powiem, szczerze, w poprzednich ciążach też tak miałam, ale jak miałam taki pokaźny brzuch na końcu, to taki uczucie, że zaraz "coś" wypadnie a teraz to trochę wcześnie.... ma któraś coś takiego? Łykam magnez jak coś...
Ja mam chyba takie same bóle, nie wiem jakie są bóle porodowe[emoji6] ale ogolnie to takie ciągniecie i kłucie od boków a czasem właśnie nisko na srodku, czasami łapie mnie w nocy i przez 5 min naprawdę boli mocno.. ale później odpuszcza, myśle ze to rozciąganie się wszystkiego w srodku, mam takie bóle od ponad tygodnia jakos i tez od tego czasu rośnie mi brzuch szybciej [emoji6]
Natinka1989
U mnie nie widać wątku zamkniętego na telefonie
reklama
marla015
a jak u Ciebie szyjka? okej ?pamiętam ze cos wspominalas? [emoji4]Napewno bedzie ze mną. Zawsze jest jak tylko moze. Wczoraj też był. I czasem nawet się zwalnia z pracy byle zobaczyc dziecko