reklama
Widziałam właśnie, będę pisać w tej sprawieDziewczyna nam na tym zamknietym napisała ze jednak widac je dla wszystkich.. wiec chyba jednak chyba cos jest nie tak ..
To w ogóle mega ciekawe bo ponoć ten zamknięty jest dla innych też widoczny ha ha ha ha haU mnie to wygląda tak, że wątku brak [emoji23]
Zobacz załącznik 930237
Latina
Fanka BB :)
Daj przepis na ten makaron mam ślinotok...Tym razem przygotowałam sobie jedzonko do pracy, żeby znowu mnie nie zemdlilo. Salata z wołowina i winegretem, a na obiadek mam makaron ryżowy z brokułem podsmażyonym i sosem pomidorowym. Kurcze już bym to zjadła [emoji23] ostatnio jestem warzywo-sałato-żercą [emoji1787]Zobacz załącznik 930060Zobacz załącznik 930061
Natinka1989
Cześć dziewczyny, pytanie mam, być może już któraś pisała, ale szczerze nie jestem na bieżąco...
Zaczął mnie "pobolewać" brzuch w dole, tak ciągnie, jak bym miała zaraz urodzić, (nie jakoś mocno, ale czuję tak nacisk) powiem, szczerze, w poprzednich ciążach też tak miałam, ale jak miałam taki pokaźny brzuch na końcu, to taki uczucie, że zaraz "coś" wypadniea teraz to trochę wcześnie.... ma któraś coś takiego? Łykam magnez jak coś...
Ja mam chyba takie same bóle, nie wiem jakie są bóle porodowe[emoji6] ale ogolnie to takie ciągniecie i kłucie od boków a czasem właśnie nisko na srodku, czasami łapie mnie w nocy i przez 5 min naprawdę boli mocno.. ale później odpuszcza, myśle ze to rozciąganie się wszystkiego w srodku, mam takie bóle od ponad tygodnia jakos i tez od tego czasu rośnie mi brzuch szybciej [emoji6]
Natinka1989
U mnie nie widać wątku zamkniętego na telefonie
reklama
marla015
a jak u Ciebie szyjka? okej ?pamiętam ze cos wspominalas? [emoji4]Napewno bedzie ze mną. Zawsze jest jak tylko moze. Wczoraj też był. I czasem nawet się zwalnia z pracy byle zobaczyc dziecko