reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja dzis bede zla matką, niech sobie mlody posiedzi ze mna w pokoju i obejrzy bajki na tablecie a ja sie musze z godzinke przespac bo nie wytrzymam [emoji849]
Glowa boli, spac sie chce, brzuch boli, ogolnie czuje sie jak stara baba bo caly dol pleców, spojenie mnie nawet boli i ciężko mi wejsc po schodach bylo [emoji849] jestem przerazona co to bedzie pozniej [emoji849]

reklama
Ja już po wizycie z dzidziulkiem wszystko ok. Następne badania za miesiąc będą to już połówke..

Płec już znana będzie dziewczynka.. :)
Trochę jestem w szoku bo cały czas nastawiona na chłopaka byłam i muszę te wiadomość przyswoić... Ważne by było zdrowe a wy chowam jak swoje :)
ja tez tak mialam wczoraj teraz sie przestawiam bylam pewna ze chlopak a tu dziewczynka [emoji16]

A ja od wczoraj nie czuje malutkiej jakoś [emoji849] teraz pewnie bede swirowac i czekać az cos sie ruszy...
Na początku to normalne, że jak się czuje pierwsze ruchy, to dzidzia rozkopuje sobie worek i robi sobie więcej miejsca. Dlatego przez parę dni można wcale nie czuć ruchów, potem dzidzia troszkę podrośnie i znów poczujesz :)

u gory jak wyjdziecie do glownej storny wątku sa 3 kropeczki pionowe po prawej stronie klilamy na to i tam jest odswiez. (aplikacja) ja tak zrobilam i sie pojawilo [emoji4]

reklama
Do góry