Silje1008
Fanka BB :)
Ja oddałam dzisiaj krew na sanco. Teraz trudny czas oczekiwania.
Trzymajcie kciuki.
Kciuki zaciśnięte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja oddałam dzisiaj krew na sanco. Teraz trudny czas oczekiwania.
Trzymajcie kciuki.
Mamy dzieci poniżej 2 roku, czy wasze maluchy przesypiaja noce?
Ja robię w skończonym 22 bo tak mi sami w szpitalu kazali przyjsc,bo podobno lepiej serce widac A ja głównie po to ide zeby wykluczyć mamy mojej wadę sercaDziewczyny w ktorym dokladnie tygodniu i dniu bedziecie podczas usg polowkowego? Bo juz tyle opini przeczytalam ze oszalec mozna. A lekarka mI powiedziala ze miedzy 18 a 23 mam to zrobic a ja oczywiscie zapomnialam zapytac czy ktorys tydzien jest najbardziej optymalny.
I moj kielich mocy hehe Zobacz załącznik 929727
Jestem po wizycie - ma być chłopak., cały i zdrowy.
Moja ma rok spi od 19 do 7.30
Weszłam tu przez przypadek i jakbym czytała o moim już byłym facecie.. mnie mój ex wpedzil w nerwicę właśnie takie egoistycznym zachowaniem..Wiem że jak się dziecko urodzi to będzie gorzej ..... bo wiecie jak to z małym dzieckiem nie będzie coś ogarnięte na czas i już powód do klotni.... wszystko musi być zawsze na tip top. Nie ma prawa mi się nie chcieć jak dziś spałam do 11: 40 to mi powiedział że tylko bym spala i nic nie robiła.......
Ja mam zamiar przenieść córkę do takiego łóżka za jakieś 5 msc czyli będzie miała 17 miesięcyZobacz załącznik 929738