16 leciMiedzy 18+0 a 22+6. A nalepiej po 20+0.
Ja ide 23.01 i to bedzie 20+6 z om a z usg 21+0A ktory juz masz tc ? Ja juz dawno zapisana na polowkowe [emoji14]
reklama
rena86
Fanka BB :)
Właśnie mialam mega zaparcia, czulam sie ciagle wzdeta,ciagle cos mi sie odbijalo i taki posmak dziwny w buzi mialam. Przemeczylam się ale teraz wole dzialac przy spadającej hemoglobinie. ja biore femibion 2,taki od 13 tc, kwas foliowyO jej, a jakie miałaś problemy gastryczne jeśli mogę wiedzieć? Ja biorę Biofer folik i B12 i nic mi się nie dzieje, a bardzo obawiałam się zaparć. No moja krew [emoji23] ja też lubię bardzo.
G
guest-1704238530
Gość
Zazdroszczę wanny [emoji849][emoji7] ja tak sie wyleguje u rodziców bo maja duza z hydromasażem [emoji7][emoji7]Pozdrowienia z kąpieli [emoji28] ale mi cudownie [emoji41]Zobacz załącznik 929780
G
guest-1704238530
Gość
Ja raz robiłam i naprawdę nie bylo tak strasznie jak się spodziewalam ale polecam zakup glukozy o smaku cytrynyNie miałam jeszcze krzywej i też słyszałam straszne historie jakie to nie dobre.
Jaskolcia
Tego nie wiedziałam, czytalam dodatkowo jakieś fora gdzie wskazywano na połączenie niskiego białka pappa z cukrzycą. Nie zweryfikowałam tych informacji u swojego lekarza. Do tej pory miałam książkowe wyniki glukozy, a jak zrobiłam na początku ciąży to wyszło mi 91, czyli na granicy i zaczęło mnie zastanawiać czy białko pappa miało z tym związek.Też musiałam zrobić to sanco, bo byłam zaniepokojona wynikiem białka właśnie... lekarz powiedział, że to może (choć nie musi) sygnalizować późniejsze problemy z łożyskiem.
Pianistka1991
Ja nie wyobrażałam sobie łazienki bez prysznica- to moja ulubiona forma kapieli, ale wanna też się zmieściła to skorzystałam z tej opcji [emoji39]Zazdroszczę wanny [emoji849][emoji7] ja tak sie wyleguje u rodziców bo maja duza z hydromasażem [emoji7][emoji7]
Pianistka1991
Może coś w tym jest, ja pierwszy wynik glukozy miałam 102. Na krzywej 88, więc też bez szaleństwa.Tego nie wiedziałam, czytalam dodatkowo jakieś fora gdzie wskazywano na połączenie niskiego białka pappa z cukrzycą. Nie zweryfikowałam tych informacji u swojego lekarza. Do tej pory miałam książkowe wyniki glukozy, a jak zrobiłam na początku ciąży to wyszło mi 91, czyli na granicy i zaczęło mnie zastanawiać czy białko pappa miało z tym związek.
Darina87
Kolezanka też mi polecala cytrynowa jak już będę miała. DziękujęJa raz robiłam i naprawdę nie bylo tak strasznie jak się spodziewalam ale polecam zakup glukozy o smaku cytryny
reklama
G
guest-1704238530
Gość
Ja będę 21+4Dziewczyny w ktorym dokladnie tygodniu i dniu bedziecie podczas usg polowkowego? Bo juz tyle opini przeczytalam ze oszalec mozna. A lekarka mI powiedziala ze miedzy 18 a 23 mam to zrobic a ja oczywiscie zapomnialam zapytac czy ktorys tydzien jest najbardziej optymalny.