Femibion tylko nic wiecej mi lekarz nie kazal brac to nic nie bioreO widzisz na coś to moje narzekanie się w końcu przydało. A co jesz?!
reklama
A co powiedział Twój lekarz? Z czego wynika u Ciebie ten wynik - biochemia czy usg?
Gdyby ten wynik zależał tylko od mojego wieku to pewnie bym się nie zdecydowała na test, ale zaniepokoił mnie wynik białka. Lekarz potwierdził, że to zawyżyło mi ryzyko.
Ja należę do osób, które wszystkim się przejmują i wiem, że myślałabym o tym wyniku do końca ciąży, dlatego wolałam test zrobić.
Jutro będę konsultowała z lekarzem, ale widzę na wyniku, że mam zawyżone betahcg.
Ja też żałuję....i też nic.więcej nie robie skoro usg idealne
Zresztą to i tak by nic nie zmienilo
Ja raczej bym nie urodziła chorego dziecka, więc dla mnie to ma znaczenie. Waham się nadal. Zobaczę jak jutro wyjdzie usg, ale skłaniam się raczej ku temu badaniu.
Pianistka1991
Fanka BB :)
A bialko w normie? Bo ja miałam białko trochę obniżone, a bete właśnie podwyższoną. Gdzieś czytałam, że wysoka beta występuje często u plodu płci żeńskiej, ale absolutnie nie wiem czy ma to coś wspólnego z prawdą, pewie nie.Jutro będę konsultowała z lekarzem, ale widzę na wyniku, że mam zawyżone betahcg.
Super moja bratowa rodzi pod koniec lutego, będę miała prezent na urodziny
O, tez mam urodziny w lutym
Kaamilaaa
Ja sie na poczatku zastanawialam nad Femibionem właśnie, ale jak poczytalam sklad i porównanie u pana tabletki to zminilam zdanie. Malo witaminy d, jodu czyli tego co najważniejsze a samych witamin sporo [emoji849]Femibion tylko nic wiecej mi lekarz nie kazal brac to nic nie biore
Kaamilaaa
Dziewczyny a jakie to jest zawyzone, zanizone te pappa i beta ? Jakie sa normy ?A bialko w normie? Bo ja miałam białko trochę obniżone, a bete właśnie podwyższoną. Gdzieś czytałam, że wysoka beta występuje często u plodu płci żeńskiej, ale absolutnie nie wiem czy ma to coś wspólnego z prawdą, pewie nie.
Grabcia123
Niee on jest taki że póki nie wie na 100% to nie powie co podejrzewa [emoji16]Ooo super, zazdroszczę. Czy na prenatalnych lekarz wspominał o płci?
A bialko w normie? Bo ja miałam białko trochę obniżone, a bete właśnie podwyższoną. Gdzieś czytałam, że wysoka beta występuje często u plodu płci żeńskiej, ale absolutnie nie wiem czy ma to coś wspólnego z prawdą, pewie nie.
No sama nie wiem, chyba też zawyżone.
reklama
Pianistka1991
"Median" to są te średnie, najbliżej prawidłowego wyniku, u mnie jak widać były odchylenia..Dziewczyny a jakie to jest zawyzone, zanizone te pappa i beta ? Jakie sa normy ?