reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Podziwiam, że to pijesz. Kwaśny burak to nie może być dobre. Ja mam problem z zwykłymi burakami, a co dopiero takie cudo. Jak już milosniczka buraka mówi, że nie dobre to szczerze Ci wierzę.
Aż się boję swojej reakcji na mój zakwas bo nie znoszę buraków... [emoji85] ale będę pić jakiekolwiek by nie było [emoji123][emoji123][emoji123] czasem człowiek pił paskudną wódkę i jakoś nie protestował, więc dla dzidzi te buraki to nie jest jakieś wielkie poświęcenie ;))))

reklama
Aż się boję swojej reakcji na mój zakwas bo nie znoszę buraków... [emoji85] ale będę pić jakiekolwiek by nie było [emoji123][emoji123][emoji123] czasem człowiek pił paskudną wódkę i jakoś nie protestował, więc dla dzidzi te buraki to nie jest jakieś wielkie poświęcenie ;))))
Dasz radę :) ja bede chyba jednak probowac czegos innego dla mnie zbyt intensywny smak kiszonki. Zrobie sobie tego tartego buraka z jablkiem i marchewka :)

Dziewczyny nie panikujcie z wagą ! Ja w 1 ciąży przytyłam 17kg wazyłam 73kg przy wzroscie 165, wiec szok- stwierfzulam nie panijuje rok tylam daje sobie rok na zgubę iii spadło 20kg samoistnie, nie ćwiczyłam nie miałam diety, przy 2 podobnie, wuec głowa do GÓRY-spadnie i Wam.
Ja w drugiej ciąży przytyłam ok 20 kg i wygladalam tak w 37tc przy 163 cm wzrostu :p

Załączniki

• Zdjęcie1178.jpg
    Zdjęcie1178.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Miałam coś koło 1:920. Wskazał, że przy ryzyku większym/wyższym niż 1:1000 rekomenduje się badania przesiewowe. Określił to ryzyko jako średnio niskie.

Kurczę, ja mam 1:490 przy 32 latach.
Wahałam się czy robić te badania, ale chyba jednak jutro zrobię. Tyle, że mój lekarz rekomenduje test harmony.

Do góry