reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj idę do lekarza bo od tygodnia męczy mnie suchy kaszel i z rana codziennie boli gardło :( tabletki gardimama na gardło, syrop pre....len, miód, cytryna średnio mi pomogły :(( Nie wiem co mi przepisze ale martwię się żeby nie zaszkodzić dzidzi :((

Chyba prawda, znam takie dwa przypadki w tym dziewczyna która 4 lata starała się o dziecko, miała kurację hormonalną i niedługo po urodzeniu pierwszego ot tak zaszła w kolejną ciążę :)
Też wydaje mi sie ze to jest prawdzowa teoria. Ja o pierwsza ciaze staralam sie 2 lata (niestety ja stracilam) a w druga zaszlam w pierwszym cyklu po poronieniu :)

Ja mam też łożysko na przedniej ścianie, dzisiaj 17+6 i nie czuję jeszcze ruchów :( choć lekarz uprzedzał że poczuję pewnie najwcześniej koło 20tc ale jak tak czytam że wiele z Was już czuję to też bym bardzo już chciała :sad:
Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.
No to spokojnie Ci się uda pewnie :)) ja w maju kończę 28 lat i miałam plan do 30 wyrobić się z dwójką ale nie wiem czy to wypali :rofl2::rofl2:
Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
A Wizytujesz rano? Ja jutro o 15.30, mnie zawsze stres łapie przed drzwiami do gabinetu.Jeśli Masz możliwość L4 to pewnie, trochę odpoczynku do czerwca[emoji5]
Tak, jutro o 15.10 wiec będziemy się wspierać i też pewnie paraliżu dostanę [emoji3]

Ja się wyrobie z czwórka przed trzydziestką [emoji16]
Wow [emoji16] ile mialas jak urodzilas pierwsze ?
Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
Tak, jutro o 15.10 wiec będziemy się wspierać i też pewnie paraliżu dostanę [emoji3]
Ja w pierwszej ciazy mialam lozysko na przedniej ścianie i ruchy zaczelam czuc w 21tc [emoji52]

Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
Ja jutro 12.40

reklama
Do góry