reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj idę do lekarza bo od tygodnia męczy mnie suchy kaszel i z rana codziennie boli gardło :( tabletki gardimama na gardło, syrop pre....len, miód, cytryna średnio mi pomogły :(( Nie wiem co mi przepisze ale martwię się żeby nie zaszkodzić dzidzi :((

Chyba prawda, znam takie dwa przypadki w tym dziewczyna która 4 lata starała się o dziecko, miała kurację hormonalną i niedługo po urodzeniu pierwszego ot tak zaszła w kolejną ciążę :)
Też wydaje mi sie ze to jest prawdzowa teoria. Ja o pierwsza ciaze staralam sie 2 lata (niestety ja stracilam) a w druga zaszlam w pierwszym cyklu po poronieniu :)

Ja mam też łożysko na przedniej ścianie, dzisiaj 17+6 i nie czuję jeszcze ruchów :( choć lekarz uprzedzał że poczuję pewnie najwcześniej koło 20tc ale jak tak czytam że wiele z Was już czuję to też bym bardzo już chciała :sad:
Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.
No to spokojnie Ci się uda pewnie :)) ja w maju kończę 28 lat i miałam plan do 30 wyrobić się z dwójką ale nie wiem czy to wypali :rofl2::rofl2:
Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
A Wizytujesz rano? Ja jutro o 15.30, mnie zawsze stres łapie przed drzwiami do gabinetu.Jeśli Masz możliwość L4 to pewnie, trochę odpoczynku do czerwca[emoji5]
Tak, jutro o 15.10 wiec będziemy się wspierać i też pewnie paraliżu dostanę [emoji3]

Ja się wyrobie z czwórka przed trzydziestką [emoji16]
Wow [emoji16] ile mialas jak urodzilas pierwsze ?
Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
Tak, jutro o 15.10 wiec będziemy się wspierać i też pewnie paraliżu dostanę [emoji3]
Ja w pierwszej ciazy mialam lozysko na przedniej ścianie i ruchy zaczelam czuc w 21tc [emoji52]

Jutro zapytam lekarza, kiedy przewiduje u mnie pierwsze ruchy. Pewnie to łożysko ma znaczenie.Mam nadzieję. Zobaczymy jak będę się czuła po porodzie i jak się wszystko poukłada, ale myślę że około roku po porodzie i mogę zachodzić w drugą ciążę. Ale wszystkie tu dobrze wiemy, że nie ma tak na zawołanie niestety [emoji6]
Ja jutro 12.40

reklama
Do góry