reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Bo jak. Się chce to nie wychodzi!!!
A Ci co nie chcą to mają i tak się kręci.
Dokladnie tak [emoji57]

Ja zawsze slyszalam/czytalam ze jeszcze mam czas bo mloda jestem to pozniej moge zajsc i nic sie nie stanie [emoji57] ja chcialam roznice wieku tak 4lata a wyszlo tak ze starania trwaly dłużej i roznica bedzie 5lat [emoji57] dla mnie absolutny max [emoji57]

Podobno najszybciej zachodzi się w ciążę, właśnie po ciąży. W rodzinie mam taki przypadek, wśród koleżanek też. Ale ile w tym prawdy a ile szczęścia przyszłych mam to nie wiem. By może tak się tylko gada.

Chyba prawda, znam takie dwa przypadki w tym dziewczyna która 4 lata starała się o dziecko, miała kurację hormonalną i niedługo po urodzeniu pierwszego ot tak zaszła w kolejną ciążę :)

Ja dzisiaj ostatni dzień lenistwa i jutro do pracy. Ale też coś czuję, że styczeń będzie moim ostatnim miesiącem pracy, bo już mi się zwyczajnie nie chce [emoji3]
Jutro mam wizytę, z tego co pamiętam kilka z nas ma jutro, więc rozpoczniemy noworoczne dobre wieści [emoji6]
A Wizytujesz rano? Ja jutro o 15.30, mnie zawsze stres łapie przed drzwiami do gabinetu.Jeśli Masz możliwość L4 to pewnie, trochę odpoczynku do czerwca☺

reklama
Ja do 30 chciałam jedno i nie wyszło. Życie plany swoją drogą, życie swoją. Mam już w tym roku rocznikiem 32 i to mój pierwszy bobas. Może dlatego tak.wszystko przeżywam.
Ja chciałam po ślubie i się udało po roku [emoji6] mam tyle samo lat co Ty, ale chyba nie będę planować drugiego tak szybko, a później boję się że będę za stara [emoji85]

Do góry