reklama
Ilma
Fanka BB :)
O jej jak ładnie u was [emoji7]Kochane u nas ekstra śnieg! Zero stopni i ciągle pada. Jutro juz wyjeżdżamy, więc dziś korzystamy.Zobacz załącznik 929663Zobacz załącznik 929664
AasiaI
Ja miałam kiedyś coś podobnego tylko że zapalenie nerwu łopatkowego i domowe sposoby nie pomogły tylko leki przeciwbólowe i rozkurczowe przypisane przez lekarza. W ciąży gorsza sprawa.... jak nie przejdzie to musisz się do niego wybrać i coś Ci doradzi.
Dokładnie w ciazy ciężki temat .. a ból nie do opisania
Nati88
Ja 15.01 skoncze 31. chcialam do 30 mieć dwójkę A wyjdzie że 31 i będę mieć trójkę.Ja 8 stycznia kończę 26 lat i chciałabym do 29lat wyrobić się z dwójką [emoji16]
Kaamilaaa
Ja juz w sumie rocznikowo to 23 mam [emoji12] Ja chce dwójkę, po porodzie koniec, zamykam fabryke [emoji12] choc moj tz wspominal cos o 3 [emoji57] to mu powiedzialam ze jak bedzie chcial to niech sobie zmajstruje ale nie ze mna [emoji12]
Darina87
A to jest Twoja pierwsza ciąża?!Ja 8 stycznia kończę 26 lat i chciałabym do 29lat wyrobić się z dwójką [emoji16]
Przepraszam pewnie już jest info na ten temat, ale mi umknęło. Wybacz
Anolik
Tak, pierwsza ciąża i na pewno będą starania o drugie [emoji3]A to jest Twoja pierwsza ciąża?!
Przepraszam pewnie już jest info na ten temat, ale mi umknęło. Wybacz
reklama
pantera987
Wierzę.... mnie to dopadło przed ciąża i brałam lekki chociaż tak niechętnie bo miałam wtedy przeczucie że się udało i miałam rację. Musisz pójść do lekarza bo raczej samo nie przejdzie... ja to przeciagalam bo jednego dnia było trochę lepiej a później wracało i bolało jeszcze bardziej.... [emoji53]Dokładnie w ciazy ciężki temat .. a ból nie do opisania