reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja chciałabym mieć dwójkę, sama mam brata i bardzo dobrze wspominam dzieciństwo z nim [emoji173] do tej pory się bardzo wspieramy. Ale my mieliśmy niełatwe dzieciństwo, dlatego też jesteśmy tacy zzyci.

reklama
Ja miałam kiedyś coś podobnego tylko że zapalenie nerwu łopatkowego i domowe sposoby nie pomogły tylko leki przeciwbólowe i rozkurczowe przypisane przez lekarza. W ciąży gorsza sprawa.... jak nie przejdzie to musisz się do niego wybrać i coś Ci doradzi.

Dokładnie w ciazy ciężki temat .. :( a ból nie do opisania

Co do poduszki ciążowej, jestem wysoka i też mam tą w kształcie litery C. Pasuje bo mam dużą, są różne rozmiary tych poduszek.

Ja juz w sumie rocznikowo to 23 mam [emoji12] Ja chce dwójkę, po porodzie koniec, zamykam fabryke [emoji12] choc moj tz wspominal cos o 3 [emoji57] to mu powiedzialam ze jak bedzie chcial to niech sobie zmajstruje ale nie ze mna [emoji12]

reklama
Dokładnie w ciazy ciężki temat .. :( a ból nie do opisania
Wierzę.... mnie to dopadło przed ciąża i brałam lekki chociaż tak niechętnie bo miałam wtedy przeczucie że się udało i miałam rację. Musisz pójść do lekarza bo raczej samo nie przejdzie... ja to przeciagalam bo jednego dnia było trochę lepiej a później wracało i bolało jeszcze bardziej.... [emoji53]

Do góry