reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To ja sie lepiej nie przyznaje do wagi [emoji52] wzrost mam podobny do was 163 ale waga zupełnie inna[emoji58]
No ważyłam więcej ale spodziewam się że minimum 70 do końca będę mieć chociaż z synkiem przytyłam 2.5kg
Witam Was w nowym roku. Jestem Aga, tp mam na 4.06. Jutro wizytuję, dowiem się kto we mnie mieszka. Do tej pory tylko czytałam....
Witaj :) o której masz wizyte :) ? Pierwszy dzidziuś?? Koniecznie daj znać po :)

Boziu, nie grzeszcie z taką waga że grube jesteście. Pliss! Bo teraz to dopiero czuje się jak odludek z moją waga. Mam 173 i już 73 kilo.
Ale Ty jesteś duzo wyższa ode mnie. Dla mnie to i tak moja waga jest duża bo w poprzednich ciążach startowałam z mniejszą. Ale cóż wiek i ciążę robią swoje

To ja sie lepiej nie przyznaje do wagi [emoji52] wzrost mam podobny do was 163 ale waga zupełnie inna[emoji58]
Teraz się przerazilam swoją waha, a myślam że aż takiej tragedii nie ma.
Z waga to tak jest ze nie raz wogole po kimś nie widać ile waży i łatwo można się pomylić.

To ja aktualnie.
IMG-d75deb3694b0e9f44acbd74b1bf64697-V.jpeg

17+1 , dotychczas prawie wgl nie czulam ze mnie cos boli

Ja miałam delikatne bole jak na okres ale tylko do 7-8 tygodnia, później cisza i teraz właśnie takie ciągniecie po bokach kilka razy dziennie po kilka minut.

Dziewczyny zauważyliście u siebie może pajączki? Ostatnio strasznie mi wysypało piersi, a wczoraj zauważyłam dwa na twarzy [emoji15]

Ale Ty jesteś duzo wyższa ode mnie. Dla mnie to i tak moja waga jest duża bo w poprzednich ciążach startowałam z mniejszą. Ale cóż wiek i ciążę robią swoje
Fakt, że jest 10cm ale waga to przepaść między nami. Dużo samopoczucie wpływa na nas. Jeszcze mniej ważyłas, dlatego teraz tak się czujesz. Podobnie mam ją, nigdy w życiu tyle nie ważyłam. Jeszcze z rok temu było max. 60 kg. Przeważnie 58kg.
To teraz jest dla. Mnie rewolucja. I jak myślę, że to początek to mi słabo robi.

reklama
Do góry