Darina87
Fanka BB :)
Boziu, nie grzeszcie z taką waga że grube jesteście. Pliss! Bo teraz to dopiero czuje się jak odludek z moją waga. Mam 173 i już 73 kilo.Ja mam 164cm i teraz waze jakos 56kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu, nie grzeszcie z taką waga że grube jesteście. Pliss! Bo teraz to dopiero czuje się jak odludek z moją waga. Mam 173 i już 73 kilo.Ja mam 164cm i teraz waze jakos 56kg
No ważyłam więcej ale spodziewam się że minimum 70 do końca będę mieć chociaż z synkiem przytyłam 2.5kgTo ja sie lepiej nie przyznaje do wagi [emoji52] wzrost mam podobny do was 163 ale waga zupełnie inna[emoji58]
Witaj o której masz wizyte ? Pierwszy dzidziuś?? Koniecznie daj znać poWitam Was w nowym roku. Jestem Aga, tp mam na 4.06. Jutro wizytuję, dowiem się kto we mnie mieszka. Do tej pory tylko czytałam....
Ale Ty jesteś duzo wyższa ode mnie. Dla mnie to i tak moja waga jest duża bo w poprzednich ciążach startowałam z mniejszą. Ale cóż wiek i ciążę robią swojeBoziu, nie grzeszcie z taką waga że grube jesteście. Pliss! Bo teraz to dopiero czuje się jak odludek z moją waga. Mam 173 i już 73 kilo.
Teraz się przerazilam swoją waha, a myślam że aż takiej tragedii nie ma.To ja sie lepiej nie przyznaje do wagi [emoji52] wzrost mam podobny do was 163 ale waga zupełnie inna[emoji58]
17+1 , dotychczas prawie wgl nie czulam ze mnie cos boli
Fakt, że jest 10cm ale waga to przepaść między nami. Dużo samopoczucie wpływa na nas. Jeszcze mniej ważyłas, dlatego teraz tak się czujesz. Podobnie mam ją, nigdy w życiu tyle nie ważyłam. Jeszcze z rok temu było max. 60 kg. Przeważnie 58kg.Ale Ty jesteś duzo wyższa ode mnie. Dla mnie to i tak moja waga jest duża bo w poprzednich ciążach startowałam z mniejszą. Ale cóż wiek i ciążę robią swoje
Pierwsze dzieciątko, wizytuję ok 14 tej. Byle do jutraNo ważyłam więcej ale spodziewam się że minimum 70 do końca będę mieć chociaż z synkiem przytyłam 2.5kgWitaj o której masz wizyte ? Pierwszy dzidziuś?? Koniecznie daj znać po
Trzymamy kciuki ja tez się dowiem jutro tyle że trochę później około 18 w domu mam synkaPierwsze dzieciątko, wizytuję ok 14 tej. Byle do jutra
Śliczny jest!!! Taki okraglutki. Jesteś drobna widać to. Tylko sam brzuszek Ci wywalillo, mimo to ładnie wyglądasz.!!!!uroku ci dodaje i robi się tak słodko.To ja aktualnie.Zobacz załącznik 929613