reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Chociaż mogła by się powtórzyć. Byśmy szukały teraz delej takich testów i na zmianę by wychodziło. Hehehe. :errr::errr::-) :)
Ja to juz wszystkiego szukałam :) :-D może to śmieszne ale jestem bardzo ciekawa kto się tam chowa :) z synkiem poprostu od razu czulam że to jest on że nawet jakby mi gin powiedział Ze ona to bym nie uwierzyła :-D może dlatego że strasznie chciałam mieć pierwszego chłopca :-D a teraz nie czuje nic..

Jak Ci się udaje to ukryć? U mnie już z kilometra bojler widać [emoji6]
hahah nie wiem chyba ludzie w pracy myślą, że przytyłam [emoji85] poza tym mam sporo luźnych swetrów i sukienek. Ja na prawdę mam brzuch jak po większym obiedzie, a rano to tylko mały bąbelek na dole [emoji23]
Ja też lubię...dopóki w niej nie jestem :-D :-D :-D
Ja myślałam że to będzie coś wow i w ogóle, a nie jest. Może tragedii z dolegliwościami nie mam bo męczyły mnie mdłości, trochę zaparcia, teraz mam anemię i bóle głowy. No ale nie mogę intensywnie ćwiczyć tak jak lubiłam, jeść tatara, sushi surowego no i napić się winka w piąteczek po pracy. Może gdyby ten stan trwał krócej to ok, ale to jest prawie rok!!
Ci powiem, że w każdym ciuchy czuje się poprostu gruba. Co zakładam coś czego dłużej nie noszę to za małe.
Ja też czuję się grubo, a nie w ciąży koszmarnie trochę [emoji58]

reklama
Do góry