Haha no wiesz co? Az tak przynudzamy?Moja siostra zupelnie niedawno rodzila i wlasnie mowila, ze kazdy tak naprawde miesza w glowie tymi radami. Polozne w szpitalu, lekarze w szpitalu, polozna srodowiskowa, pediatra, znajomi i nieznajomi - kazdy cos poleca, jak ubierac, jakie kosmetyki stosowac, co robic a czego nie... kazdy oczywiscie na zasadzie "moja prawda jest najmojsza". Trzeba bedzie sie chyba zdac na instynkt
Dziewczyny oszalałyscie, tyle naprodukowac zabieralam sie za czytanie trzy razy i trzy razy zasnelam...
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No kazdy mowi co innego i kazdy mysli ze jest najmądrzejszy i wie najlepiej i to jest najgorsze bo tylko wlasnie tak mieszaja w głowie [emoji57]Moja siostra zupelnie niedawno rodzila i wlasnie mowila, ze kazdy tak naprawde miesza w glowie tymi radami. Polozne w szpitalu, lekarze w szpitalu, polozna srodowiskowa, pediatra, znajomi i nieznajomi - kazdy cos poleca, jak ubierac, jakie kosmetyki stosowac, co robic a czego nie... kazdy oczywiscie na zasadzie "moja prawda jest najmojsza". Trzeba bedzie sie chyba zdac na instynkt
Dziewczyny oszalałyscie, tyle naprodukowac zabieralam sie za czytanie trzy razy i trzy razy zasnelam...
Ej no co ty jak moglas przysnac czytajac nas ?? [emoji23]
AnnaNiejo
Pięknie wyglądaszWypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.Zobacz załącznik 929257Zobacz załącznik 929258
Ja juz obalilam butle z siostrzenicą w domu czeka drugapijecie już pikolo? [emoji4]
Ale po tej pierwszej polozylam sienu rodzicow i stwierdzilam, ze brzuch mam tak pelny jakbym kilka piw wypila
marla015
hehe to Ty juz pijana!!![emoji2]ja wypilam piwko zjadlam pizze i czekam na pikolo ale to dopiero o północy [emoji6]Ja juz obalilam butle z siostrzenicą w domu czeka druga
Ale po tej pierwszej polozylam sienu rodzicow i stwierdzilam, ze brzuch mam tak pelny jakbym kilka piw wypila
No ja juz ledwo ledwo daje rade hehehehe to Ty juz pijana!!![emoji2]ja wypilam piwko zjadlam pizze i czekam na pikolo ale to dopiero o północy [emoji6]
Syn mnie ciagnie do tańca
On spać nie zamierza i ciagle gdzies fajerwerki więc ogląda
Ilma
Oj biedna [emoji23] ja nie wiem czy dotrwam więc już pije czerwone wino. A w ogóle zjadłam pyszne flaczki mniam [emoji2]Ja czekam z piccolo na północ [emoji14]
reklama
marla015
dobrze nie ma spania po alkoholu [emoji16] tanczyc!!! my w pizamach. juz dawno dawno nie miałam takiego sylwestra ale czego nie robi sie dla malenstwa[emoji6]No ja juz ledwo ledwo daje rade hehe
Syn mnie ciagnie do tańca
On spać nie zamierza i ciagle gdzies fajerwerki więc ogląda