reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczynki życzę Nam szczęśliwych i zdrowych porodów w czerwcu 2019!:* badzcie szczesliwe :*
Wzajemnie kochana [emoji8]
Gluuuupia:) ja to się ogarnęłam przez Pianistkę, swoją droga to Ci zazdroszczę, zd zostajesz s domu bez makijażu i w legginsach:) ja mam taka ochotę na sen już:///
Ja również, wolałabym kapcie, kocyk i herbatkę no i jakiś film [emoji85]
No to będziemy się razem pilnować:)
Chyba wieczorem będziemy do siebie pisać co i ile zjadlysmy;)))) może się ogarniemy. To moje postanowienie: mniej żreć wieczorem:)))
Jeju dziewczyny, piszcie coś! No ja tam na imprezie zasnę i nie dotrwam do 24
[emoji85] Ja jestem na łączach [emoji2]
Ja jakos ostatnio bardzo malo jem, nie umiem wcisnac w siebie tych 5-6 malych posilkow dziennie [emoji52] pewnie dlatego moja waga sobie nie rosnie poki co [emoji52]
Ale ogarnac sie musze, zaczac jakos "normalnie" wygladac [emoji57]
Jej ja nawet nie umiem jeść 5-6 posiłków, mam duzy z tym problem. Jem zazwyczaj 3 niestety. A dzisiaj to już w ogóle mam fit dzień, rano owsianka z kefirem i kiwi, na obiad sałatka grecka, na kolację sałatka grecka ale z jajkiem [emoji85][emoji1787] ale pewnie pojem na imprezie.

reklama
Ale niee kablowki to ja chociaz mialby mi ktoś doplacic to nie chce :)
Tyle, ze wlasnie tv kupimy bo na lapku czasami już sie zle oglada :)
Nie lubie tych wszystkich oglupiaczy i pozeracza czasu. Przywyklam do ciszy i radio a poza tym lubię wybierać to co oglądam :)
My właśnie piratów z Karaibów oglądamy i nie mieścimy się wszyscy na kanapie [emoji16] potrzebna jest druga[emoji23]

Wzajemnie kochana [emoji8]Ja również, wolałabym kapcie, kocyk i herbatkę no i jakiś film [emoji85]Jeju dziewczyny, piszcie coś! No ja tam na imprezie zasnę i nie dotrwam do 24
[emoji85] Ja jestem na łączach [emoji2]Jej ja nawet nie umiem jeść 5-6 posiłków, mam duzy z tym problem. Jem zazwyczaj 3 niestety. A dzisiaj to już w ogóle mam fit dzień, rano owsianka z kefirem i kiwi, na obiad sałatka grecka, na kolację sałatka grecka ale z jajkiem [emoji85][emoji1787] ale pewnie pojem na imprezie.
No a ja przy tej mojej cukrzycy powinnam jesc właśnie wiecej razy a ostatnio jak zjem obiad a potem kolacje to jest super [emoji849]

Spoko ja sie nigdzie nie zrywam, przynajmniej do 1 bede siedzieć czytac i pisać[emoji12]

No a ja przy tej mojej cukrzycy powinnam jesc właśnie wiecej razy a ostatnio jak zjem obiad a potem kolacje to jest super [emoji849]

Spoko ja sie nigdzie nie zrywam, przynajmniej do 1 bede siedzieć czytac i pisać[emoji12]
My zaraz jedziemy do domu z nadzieją, ze synek pójdzie spać i sobie zrobimy ronantyczny wieczór :) chociaż mąż ciągle gada, ze Ignaś noze doczeka fajerwerków, bo w tamtym roku mu się podobało

My zaraz jedziemy do domu z nadzieją, ze synek pójdzie spać i sobie zrobimy ronantyczny wieczór :) chociaż mąż ciągle gada, ze Ignaś noze doczeka fajerwerków, bo w tamtym roku mu się podobało
Ej ale twoj maly zdecydowanie mniejszy od mojego i wytrzyma ? [emoji15] moj juz calym dnirm zmeczony chcial isc spac ale sam nie jest pewny czy mam go budzic potem czy nie [emoji85]

Współczuję cukrzycy, miałam poprzednim razem (teraz nawet badań nie miałam.. kiedy się je robi[emoji849]?) I całą ciążę kompletnie nie mogłam jeść. Ostatecznie kilka dni przed porodem w panice wpisałam cokolwiek we wszystkie puste kratki gdzie nie mierzyłam cukru bo nic nie jadłam [emoji23]

reklama
Współczuję cukrzycy, miałam poprzednim razem (teraz nawet badań nie miałam.. kiedy się je robi[emoji849]?) I całą ciążę kompletnie nie mogłam jeść. Ostatecznie kilka dni przed porodem w panice wpisałam cokolwiek we wszystkie puste kratki gdzie nie mierzyłam cukru bo nic nie jadłam [emoji23]
Nie mialas glukozy badanej ?? To standardowe badanie w tych pierwszych ciazowych badaniach [emoji52]tym bardziej ze juz mialas i wtedy jest wurksze ryzyko ze znow bedziesz miala...

Do góry