reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczynki życzę Nam szczęśliwych i zdrowych porodów w czerwcu 2019!:* badzcie szczesliwe :*
Wzajemnie kochana [emoji8]
Gluuuupia:) ja to się ogarnęłam przez Pianistkę, swoją droga to Ci zazdroszczę, zd zostajesz s domu bez makijażu i w legginsach:) ja mam taka ochotę na sen już:///
Ja również, wolałabym kapcie, kocyk i herbatkę no i jakiś film [emoji85]
No to będziemy się razem pilnować:)
Chyba wieczorem będziemy do siebie pisać co i ile zjadlysmy;)))) może się ogarniemy. To moje postanowienie: mniej żreć wieczorem:)))
Jeju dziewczyny, piszcie coś! No ja tam na imprezie zasnę i nie dotrwam do 24
[emoji85] Ja jestem na łączach [emoji2]
Ja jakos ostatnio bardzo malo jem, nie umiem wcisnac w siebie tych 5-6 malych posilkow dziennie [emoji52] pewnie dlatego moja waga sobie nie rosnie poki co [emoji52]
Ale ogarnac sie musze, zaczac jakos "normalnie" wygladac [emoji57]
Jej ja nawet nie umiem jeść 5-6 posiłków, mam duzy z tym problem. Jem zazwyczaj 3 niestety. A dzisiaj to już w ogóle mam fit dzień, rano owsianka z kefirem i kiwi, na obiad sałatka grecka, na kolację sałatka grecka ale z jajkiem [emoji85][emoji1787] ale pewnie pojem na imprezie.

reklama
Ale niee kablowki to ja chociaz mialby mi ktoś doplacic to nie chce :)
Tyle, ze wlasnie tv kupimy bo na lapku czasami już sie zle oglada :)
Nie lubie tych wszystkich oglupiaczy i pozeracza czasu. Przywyklam do ciszy i radio a poza tym lubię wybierać to co oglądam :)
My właśnie piratów z Karaibów oglądamy i nie mieścimy się wszyscy na kanapie [emoji16] potrzebna jest druga[emoji23]

Wzajemnie kochana [emoji8]Ja również, wolałabym kapcie, kocyk i herbatkę no i jakiś film [emoji85]Jeju dziewczyny, piszcie coś! No ja tam na imprezie zasnę i nie dotrwam do 24
[emoji85] Ja jestem na łączach [emoji2]Jej ja nawet nie umiem jeść 5-6 posiłków, mam duzy z tym problem. Jem zazwyczaj 3 niestety. A dzisiaj to już w ogóle mam fit dzień, rano owsianka z kefirem i kiwi, na obiad sałatka grecka, na kolację sałatka grecka ale z jajkiem [emoji85][emoji1787] ale pewnie pojem na imprezie.
No a ja przy tej mojej cukrzycy powinnam jesc właśnie wiecej razy a ostatnio jak zjem obiad a potem kolacje to jest super [emoji849]

Spoko ja sie nigdzie nie zrywam, przynajmniej do 1 bede siedzieć czytac i pisać[emoji12]

No a ja przy tej mojej cukrzycy powinnam jesc właśnie wiecej razy a ostatnio jak zjem obiad a potem kolacje to jest super [emoji849]

Spoko ja sie nigdzie nie zrywam, przynajmniej do 1 bede siedzieć czytac i pisać[emoji12]
My zaraz jedziemy do domu z nadzieją, ze synek pójdzie spać i sobie zrobimy ronantyczny wieczór :) chociaż mąż ciągle gada, ze Ignaś noze doczeka fajerwerków, bo w tamtym roku mu się podobało

My zaraz jedziemy do domu z nadzieją, ze synek pójdzie spać i sobie zrobimy ronantyczny wieczór :) chociaż mąż ciągle gada, ze Ignaś noze doczeka fajerwerków, bo w tamtym roku mu się podobało
Ej ale twoj maly zdecydowanie mniejszy od mojego i wytrzyma ? [emoji15] moj juz calym dnirm zmeczony chcial isc spac ale sam nie jest pewny czy mam go budzic potem czy nie [emoji85]

Współczuję cukrzycy, miałam poprzednim razem (teraz nawet badań nie miałam.. kiedy się je robi[emoji849]?) I całą ciążę kompletnie nie mogłam jeść. Ostatecznie kilka dni przed porodem w panice wpisałam cokolwiek we wszystkie puste kratki gdzie nie mierzyłam cukru bo nic nie jadłam [emoji23]

reklama
Współczuję cukrzycy, miałam poprzednim razem (teraz nawet badań nie miałam.. kiedy się je robi[emoji849]?) I całą ciążę kompletnie nie mogłam jeść. Ostatecznie kilka dni przed porodem w panice wpisałam cokolwiek we wszystkie puste kratki gdzie nie mierzyłam cukru bo nic nie jadłam [emoji23]
Nie mialas glukozy badanej ?? To standardowe badanie w tych pierwszych ciazowych badaniach [emoji52]tym bardziej ze juz mialas i wtedy jest wurksze ryzyko ze znow bedziesz miala...

Do góry