Ilma
Fanka BB :)
Wzajemnie kochana [emoji8]Dziewczynki życzę Nam szczęśliwych i zdrowych porodów w czerwcu 2019!:* badzcie szczesliwe :*
Ja również, wolałabym kapcie, kocyk i herbatkę no i jakiś film [emoji85]Gluuuupia ja to się ogarnęłam przez Pianistkę, swoją droga to Ci zazdroszczę, zd zostajesz s domu bez makijażu i w legginsach ja mam taka ochotę na sen już:///
Jeju dziewczyny, piszcie coś! No ja tam na imprezie zasnę i nie dotrwam do 24No to będziemy się razem pilnować
Chyba wieczorem będziemy do siebie pisać co i ile zjadlysmy))) może się ogarniemy. To moje postanowienie: mniej żreć wieczorem))
[emoji85] Ja jestem na łączach [emoji2]
Jej ja nawet nie umiem jeść 5-6 posiłków, mam duzy z tym problem. Jem zazwyczaj 3 niestety. A dzisiaj to już w ogóle mam fit dzień, rano owsianka z kefirem i kiwi, na obiad sałatka grecka, na kolację sałatka grecka ale z jajkiem [emoji85][emoji1787] ale pewnie pojem na imprezie.Ja jakos ostatnio bardzo malo jem, nie umiem wcisnac w siebie tych 5-6 malych posilkow dziennie [emoji52] pewnie dlatego moja waga sobie nie rosnie poki co [emoji52]
Ale ogarnac sie musze, zaczac jakos "normalnie" wygladac [emoji57]