reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

dobrze nie ma spania po alkoholu [emoji16] tanczyc!!! my w pizamach. juz dawno dawno nie miałam takiego sylwestra ale czego nie robi sie dla malenstwa[emoji6]
U nas tez cala rodzinka w pizamach :) synkowi zrobilan dzien dziecka skoro nie chce spac trudno.
Ja mezowi powiedziałam, ze jak nie doczekam to może wypic sam piccolo :) nie wiem czemu ale on w tym roku nawet piwa sie nie chcial napic więc tak samo jak ja czeka na mojego szampana :)

reklama
U nas tez cala rodzinka w pizamach :) synkowi zrobilan dzien dziecka skoro nie chce spac trudno.
Ja mezowi powiedziałam, ze jak nie doczekam to może wypic sam piccolo :) nie wiem czemu ale on w tym roku nawet piwa sie nie chcial napic więc tak samo jak ja czeka na mojego szampana :)
moze chce towarzyszyc Tobie w "nie piciu" moj juz 2 wypil [emoji6]

Szczesliwego nowego roku [emoji173][emoji173]]
20181231_205646.jpeg

Właśnie to jest dla mnie zagadka, bo na etykiecie jest że do 0,5% a czy coś faktycznie w nim jest?  każe mężowi wypić i dmuchnąć w alkomat, ciekawe czy coś pokaże hm. Prawda też taka że nawet w ciastach, czekokadach, kefirze czy ogorkach kiszonych są śladowe ilości alkoholu, a tam tego nawet nie piszą. Ostatnio szukałam w Tesco chyba wina bez alkoholu ale nie było :(
Ostatnio przehodzilam obok cukierni i mnie zawołała:rolleyes2: i kupiłam sobie krucha babeczke z wisniami. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy po pierwszym gryzie poczulam tylko i wylacznie dosc mocny likier wisniowy:errr:
Wydaje mi sie, ze powinno byc wyraznie napisane, ze zawiera alkohol albo przynajmniej Pani powinna mnie o tym poinformowac, nieprawda?:confused:
Przeciez moglam to kupowac np. dla dziecka (bo rozumiem ze jeszcze nie widac ciazy golym okiem i nie chodze z karta ciazy przyklejona do czola).
Niby pierdola ale bardzo mnie wkurzyla ta sytuacja:angry:

Ostatnio przehodzilam obok cukierni i mnie zawołała:rolleyes2: i kupiłam sobie krucha babeczke z wisniami. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy po pierwszym gryzie poczulam tylko i wylacznie dosc mocny likier wisniowy:errr:
Wydaje mi sie, ze powinno byc wyraznie napisane, ze zawiera alkohol albo przynajmniej Pani powinna mnie o tym poinformowac, nieprawda?:confused:
Przeciez moglam to kupowac np. dla dziecka (bo rozumiem ze jeszcze nie widac ciazy golym okiem i nie chodze z karta ciazy przyklejona do czola).
Niby pierdola ale bardzo mnie wkurzyla ta sytuacja:angry:
Tak ja tez sie kiedys tak zrobilam. Tyle, ze nawet nie bylam w ciazy ale ja nie lubie ciastek z alkoholem. Napisane bylo babeczka z wisnia a okazalo sie ze jakas chyba w spirytusie ta wiśnia

reklama
Do góry