Póki co to chyba z radości na mysl o antybiotyku [emoji23] pierwsza dawke dam mu na noc dopiero.
Dostal pierwszy raz antybiotyk i szaleje.
Pewnie lepiej się czuje i odzywa. Mamka ciesz się i dokazuj że jest lepiej.
reklama
Darina87
Fanka BB :)
@Pianistka1991
A ty juz się szykujesz na zabawę?! Wcześnie. Ja jakąś taką chodzę rozbita. Mam ruchy wolne i wolniejsze. Jak nie ja.
A ty juz się szykujesz na zabawę?! Wcześnie. Ja jakąś taką chodzę rozbita. Mam ruchy wolne i wolniejsze. Jak nie ja.
Silje1008
Super! Na pewno ciężko przetrwać akurst ten tydzień, ale glowa do góry kilka dni i będzie juz następny dzidzia dzielnie wspiera mamę
Tak, to prawda)
Wysyłamy Ci pozytywne fluidy, żebyś się nie martwiła niczym)))
Natinka1989
Witajcie, przypomnijcie mi proszę kogo ćwiczenia z YouTube polecacie dla ciężarnych? Była o tym mowa, a nie mogę odnaleźć. Cukier mi szaleje to może ćwiczenia pomogą [emoji53].
Mi cukier dobrze zbija ćwiczenie na orbitreku, zazwyczaj 20min dziennie później pare powtórzeń jakiś lekkich siłowych ćwiczeń i mam super cukier [emoji6]
Darina87
Ha ha. No to faktycznie, na chorobę musisz zwalić.Póki co to chyba z radości na mysl o antybiotyku [emoji23] pierwsza dawke dam mu na noc dopiero.
Pianistka1991
Muszę, bo jeszcze 150 km drogi, my jako obsługa musimy być dużo wcześniej, a impreza dopiero od 20.00. Długi dzień i długa noc )@Pianistka1991
Śliczny leżaczek dla księżniczki [emoji3]O takie tęczowe cudo [emoji41]Zobacz załącznik 929199
Ja kąpałam z dodatkiem Emolium.To takie tabletki z apteki i to jest mega tanie a mozna powiedziec naturalne na tle tych wszystkich kremow czy plynow do kapieli.
Chociaz wiem, ze z ta pielegnacja każdy doradza cos innego. Ja jako nieswiadoma mama kupilam oczywoscoe oliwke dla synka po kapieli. Polozna przyszla i mnie opieprzyla za oliwke więc miałam zapas do czyszczenia kuchenki w sumie dalej mam
@Agatki doszła wiadomość?[emoji6]Przypominam bo być może ktoś nie doczytał, osoby chętne dołączyć do wątku zamkniętego proszone są o wysłanie mi wiadomości prywatnej jeszcze dziś i jutro czekam z wysłaniem pełnej listy osób
Witam się w 19 tygodniu wczoraj ukochana córcia skończyła roczek. Czas bardzo szybko leci. Dopiero co się urodziła mała kruszynka a teraz taka "dorosła"
9 stycznia mam już połówkowe usg i może się dowiem kto tam mieszka
Do marca mam zamiar urządzić pokój córki gdyż wyprowadza się na swoje ( do pokoju obok). Tylko nie mam pomysłu na aranżacje wnętrza. Jedyne co wiem to jakie łóżeczko zbuduje mążZobacz załącznik 929228Zobacz załącznik 929229
Ja powoli zaczynam kompletować jakieś ubranka i tym podobne. Po starszych córkach nic nie mam i muszę wszystko kupić. Nie chcę zostawiac na ostatnią chwilę bo jestem po konizacji szyjki i w każdej chwili może się okazać że muszę leżeć albo w domu albo w szpitalu a jednak pewne rzeczy trzeba przed zakupem dotknąć [emoji3]Ja zawsze mam przed czasem wszystko gotowe i w drugiej ciąży mi sie to mega przydało bo w 32 pękł mi pęcherz
To chyba Tormentiol, potwierdzam jest genialny.My kiedys dostaliśmy w szpitalu przy jakiejś jelitówce brązową maść do pupy i ona była genialna ale nie pamiętam jak sie nazywała i wiem że ciężko było ja kupic. Ale ten linomag tez dobry
Moje małe też spokojne, też się martwię trochę ale 7 stycznia mam wizytę mam nadzieję że wszystko jest ok. U mnie teraz 17+1.A ja tak leze leze i czekam az bobo da znac i nic...az sie zaczynam niepokoić [emoji52]
angie.
No u mnie troszkę sie coś ruszylo [emoji6] ale delikatnie choc musimy pamiętać ze na tym etapie te ruchy moga byc bardzo nieregularne , u mnie 17+0 i wizyta 5 a 15 polowkowe juz mam [emoji2]Śliczny leżaczek dla księżniczki [emoji3]Ja kąpałam z dodatkiem Emolium.@Agatki doszła wiadomość?[emoji6]Ja powoli zaczynam kompletować jakieś ubranka i tym podobne. Po starszych córkach nic nie mam i muszę wszystko kupić. Nie chcę zostawiac na ostatnią chwilę bo jestem po konizacji szyjki i w każdej chwili może się okazać że muszę leżeć albo w domu albo w szpitalu a jednak pewne rzeczy trzeba przed zakupem dotknąć [emoji3]To chyba Tormentiol, potwierdzam jest genialny.Moje małe też spokojne, też się martwię trochę ale 7 stycznia mam wizytę mam nadzieję że wszystko jest ok. U mnie teraz 17+1.
0202oliwcia
Kochana z taka figurą to wszystko wypada [emoji7][emoji7]Wypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.Zobacz załącznik 929257Zobacz załącznik 929258
U mnie dzis na boega wiec dopiero do was zagladam ... Od rana bylam u kosmetyczki wieczorem z mezem idziemy na sale i trzeba bylo sie z deka ogarnac [emoji23][emoji23]
reklama
Pianistka1991
Noooo i sexi mamuśka gotowa do działania, hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]