O matko współczuję! Ech to co się dzieje to masakra a taki pewnie bezkarnieBez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]
reklama
pantera987
Fanka BB :)
O taaak to podstawa [emoji16][emoji23]I herbatka z mlekiem [emoji23]
Pianistka1991
O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję. ) ja będę probowała karmić, chociaż nie wyobrażam sobie moich piersiątek w tej roli ^^Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
Kaamilaaa
Wiem ze w domu i tak zrobie jak bede uwazala ale po prostu wolalabym uniknąć komentarzy, pouczania i nacisku ze stony położnych.Pamiętaj, zrobisz to co będziesz uważała za najlepsze dla Twojego dziecka. Karmienie jest po prostu najzdrowsze dla dzieci, dlatego taki nacisk. Mam nadzieje, ze nie będziesz się czuła przytłoczona ewentualnymi radami pielęgniarek i położnych pamiętaj, ze jak tylko wyjdziesz ze szpitala już po porodzie to już nie będziesz musiała nikogo słuchać)
A mogę wiedzieć dlaczego jesteś nastawiona tylko na butelkę?
Ja po tym co przeszłam przy karmieniu młodego mam blokade i zwyczajnie nie mam zamiaru drugi raz się tego podjąć.
Na pewno czuje się bezkarny, ale ja nie daruje[emoji16] za stan budynku i zostawienie kluczy w drzwiach wejściowych takie odszkodowanie mu dowalę (plus oczywiście koszty wykonczenia) że będzie tego żałować do obejrzenia na życia[emoji23]O matko współczuję! Ech to co się dzieje to masakra a taki pewnie bezkarnie
Silje1008
Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
Hahaha ))
Silje1008
Bez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]
Ojejku biedni jesteście((( aż nóż się w kieszeni otwiera, brrrr
Ja tez późno zaczynam po 30tc, a wozek kupiłam w 37tc,W szoku jestem, że już zbieracie wyprawkę [emoji33] W ciąży z córką zaczęłam przygotowania w 36 tc. Z synem dokładnie nie pamiętam, ale też już byłam na dość zaawansowanym poziomie.
Ja na takim tłustym i chudym na przemian pociągnęłam blisko dwa lata[emoji23]Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
reklama
Silje1008
O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję. ) ja będę probowała karmić, chociaż nie wyobrażam sobie moich piersiątek w tej roli ^^
)) albo polubisz ten stan rzeczy, albo nie są tylko i wyłącznie dwa obozy
Na fb jest gruba pod wodza Hafiji poradnik laktacyjny, i sama Hafije możesz spróbować poczytać. Zrób to tylko przed porodem