A ja polecam nakładki Medela sa super, tak mi zgryzly s... ze z drugim juz w szpitalu je miałam i umknęłam pogryzieniaNa brodawki polecam Medela Purelann 100 mi bardzo pomógł i nie trzeba go zmywać przed karmieniem. [emoji6]
reklama
Trzymam kciuki zeby jak najszybciejnsie udało odzyskac pieniądzeNa pewno czuje się bezkarny, ale ja nie daruje[emoji16] za stan budynku i zostawienie kluczy w drzwiach wejściowych takie odszkodowanie mu dowalę (plus oczywiście koszty wykonczenia) że będzie tego żałować do obejrzenia na życia[emoji23]
Silje1008
Fanka BB :)
Wiem ze w domu i tak zrobie jak bede uwazala ale po prostu wolalabym uniknąć komentarzy, pouczania i nacisku ze stony położnych.
Ja po tym co przeszłam przy karmieniu młodego mam blokade i zwyczajnie nie mam zamiaru drugi raz się tego podjąć.
Rozumiem zrób tak jak Ci serce podpowiada tylko wtedy będziecie z malutka szczęśliwe
Ja w 36 spakowałam torbę do szpitala i następnego dnia pojechałam rodzić [emoji6]Ja tez późno zaczynam po 30tc, a wozek kupiłam w 37tc,
Silje1008
Na pewno czuje się bezkarny, ale ja nie daruje[emoji16] za stan budynku i zostawienie kluczy w drzwiach wejściowych takie odszkodowanie mu dowalę (plus oczywiście koszty wykonczenia) że będzie tego żałować do obejrzenia na życia[emoji23]
A czemu ten pajac tak się zachował??
Darina87
Ja to samo, moje malutkie piersiatka, mają produkować takie ilości mleka żeby dziecko się najadlo. Szok. Ciężko w to uwierzyć.O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję. ) ja będę probowała karmić, chociaż nie wyobrażam sobie moich piersiątek w tej roli ^^
Też mialam malutkie po porodzie byly duzo wieksze niz przed ciaza ale pozniej w zasadzie wrocily do normalnych rozmarow a mleko caly czas byloJa to samo, moje malutkie piersiatka, mają produkować takie ilości mleka żeby dziecko się najadlo. Szok. Ciężko w to uwierzyć.
Pianistka1991
Dzięki, poczytam na pewno! ) nastawiam się, że to nie jest takie piękne i proste jak podpowiadają wyobrażenia i oczekiwania)) albo polubisz ten stan rzeczy, albo nie są tylko i wyłącznie dwa obozy
Na fb jest gruba pod wodza Hafiji poradnik laktacyjny, i sama Hafije możesz spróbować poczytać. Zrób to tylko przed porodem
Pianistka1991
Wypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.
reklama
Jaki śliczny kolorowy, ja miałam bujak z Fisher Price, córka strasznie w nocy dawala popalic i zdał egzamin, teraz tez pomyślę ale po porodzieNo... to mam już coś do kolekcji... trochę dziwnie się czuję z tego powodu.
Zobacz załącznik 929244
Ostatnia edycja: