reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Na pewno czuje się bezkarny, ale ja nie daruje[emoji16] za stan budynku i zostawienie kluczy w drzwiach wejściowych takie odszkodowanie mu dowalę (plus oczywiście koszty wykonczenia) że będzie tego żałować do obejrzenia na życia[emoji23]
Trzymam kciuki zeby jak najszybciejnsie udało odzyskac pieniądze

Wiem ze w domu i tak zrobie jak bede uwazala ale po prostu wolalabym uniknąć komentarzy, pouczania i nacisku ze stony położnych.

Ja po tym co przeszłam przy karmieniu młodego mam blokade i zwyczajnie nie mam zamiaru drugi raz się tego podjąć.

Rozumiem:) zrób tak jak Ci serce podpowiada:) tylko wtedy będziecie z malutka szczęśliwe:)

O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję. :)) ja będę probowała karmić, chociaż nie wyobrażam sobie moich piersiątek w tej roli ^^
Ja to samo, moje malutkie piersiatka, mają produkować takie ilości mleka żeby dziecko się najadlo. Szok. Ciężko w to uwierzyć.

:))) albo polubisz ten stan rzeczy, albo nie:) są tylko i wyłącznie dwa obozy:)
Na fb jest gruba pod wodza Hafiji poradnik laktacyjny, i sama Hafije możesz spróbować poczytać. Zrób to tylko przed porodem:)
Dzięki, poczytam na pewno! :)) nastawiam się, że to nie jest takie piękne i proste jak podpowiadają wyobrażenia i oczekiwania ;)

Wypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.
20181231_115854.jpeg
20181231_115825.jpeg

reklama
Do góry