A żebym to ja wiedziała, większość budowy było bez problemu, potem zaczął coś mataczyc że mam mu podpisać aneks i dopłacić 30tys bo koszty budowy wzrosły (wg niego z mojej winy[emoji23]), ale nic mu nie podpisałam. Potem jeszcze przez chwilę coś tu robił a potem zniknął. Jak tak liczę to że 100tys spokojnie brakuje żeby to skończyć w bardzo budżetowej opcji własnymi rękami. Przed czerwcem muszę to jakoś skończyć bo póki co w kuchni mam beton, w łazience kafelki tylko na podłodze a dzieci we trójkę kisza się w mojej małej sypialni na parterze. Na górze hula wiatr i zwisa welna ze ścian i sufitów [emoji19]A czemu ten pajac tak się zachował??
reklama
Wygladasz SUPER! Też bym chciała mieć taki mały brzuszekWypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.Zobacz załącznik 929257Zobacz załącznik 929258
E tam nastawiaj sie, ze to jest piękne i proste wtedy bedzie łatwiejDzięki, poczytam na pewno! ) nastawiam się, że to nie jest takie piękne i proste jak podpowiadają wyobrażenia i oczekiwania
Powiem moze cos głupiego i mnie możecie skrytykować.
Jak bylam w szpitalu i mi nie szlo karmienie bylam taka wściekła, przeciez jak to mozliwe jak przeczytalam wszystkie poradniki, ogladalam filmiki, mialam poduszke do karmienia, kapturki i co tam jeszcze sie dalo to zrobilam. I nic, dziecko wrzeszczy, mleka nie ma, albo jest ale dziecko nie lapie o co chodzi, ja chyba tez sie gubilam gdzie zlapac, gdzoe podtrzymac, jak polozyc.
A obok... Dziewczyna, zwykla prosta dziewczyna, ktora urodzila bo urodzila, nie wyglądała na jakas mega zaangazowana, wsparcie bliskich raczej nijakie i co? Karmiła jalby robila to cale życie, mimo ze teorii zadnej na ten temat nie znala...
Super wygladasz wg mnie pasujeWypada ciężarnej w taką kiecę się ubrać? Czy wyglądam jakbym się najadla za mocno? [emoji849][emoji849][emoji849] i tak zza konsoli mnie nie będzie prawie widać dlatego nie szaleję z brokatem i błyskiem. W końcu będę w robocie.Zobacz załącznik 929257Zobacz załącznik 929258
Wbrew pozorom i różnym problemom jest całkiem proste[emoji6]Dzięki, poczytam na pewno! ) nastawiam się, że to nie jest takie piękne i proste jak podpowiadają wyobrażenia i oczekiwania
Pianistka1991
Fanka BB :)
Zapamiętam sobie to co napisałaś i szczerze wierzę, że coś w tym jest. Spróbuje pójść na żywioł, słuchać ewentualnie doradcy laktacyjnego, a przede wszystkim wsłuchać się w siebie, nie robić nic na siłę. Nie wyobrażam sobie przechodzić przez terror laktacyjny. Psychiczny komfort i higiena to rzeczy wyjątkowo ważne. Choć powalczę jak będzie trzeba)E tam nastawiaj sie, ze to jest piękne i proste wtedy bedzie łatwiej
Powiem moze cos głupiego i mnie możecie skrytykować.
Jak bylam w szpitalu i mi nie szlo karmienie bylam taka wściekła, przeciez jak to mozliwe jak przeczytalam wszystkie poradniki, ogladalam filmiki, mialam poduszke do karmienia, kapturki i co tam jeszcze sie dalo to zrobilam. I nic, dziecko wrzeszczy, mleka nie ma, albo jest ale dziecko nie lapie o co chodzi, ja chyba tez sie gubilam gdzie zlapac, gdzoe podtrzymac, jak polozyc.
A obok... Dziewczyna, zwykla prosta dziewczyna, ktora urodzila bo urodzila, nie wyglądała na jakas mega zaangazowana, wsparcie bliskich raczej nijakie i co? Karmiła jalby robila to cale życie, mimo ze teorii zadnej na ten temat nie znala...
3 a ch kiedy to było u nas 11 minęłaNam 3 rocznica stuknie w maju
Razem jesteśmy od 10 lat tyle ze z roczną przerwą
Pianistka1991
Fanka BB :)
Dzięki za opinię, nie omieszkam dodać do tego kozaczki za kolano xDWygladasz SUPER! Też bym chciała mieć taki mały brzuszek
A co do brzucha..on juz powoli przestaje być mały trochę mnie tylko wkurza, że nie jest taki ewidentnie ciążowy, tylko jeszcze coś pomiędzy [emoji39]
Urośnie nim się obejrzyszDzięki za opinię, nie omieszkam dodać do tego kozaczki za kolano xD
A co do brzucha..on juz powoli przestaje być mały trochę mnie tylko wkurza, że nie jest taki ewidentnie ciążowy, tylko jeszcze coś pomiędzy [emoji39]
reklama
Ja sie wkurzam bo moj brzuch mam wrazenie, ze rozchodzi sie na boki a nie w przód [emoji23][emoji23][emoji23]Dzięki za opinię, nie omieszkam dodać do tego kozaczki za kolano xD