reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41]
20181230_183200.jpeg
20181230_180735.jpeg

reklama
Na minusie na ostatniej wizycie było -7kg zobaczymy jak w środę ale ważyłam się z tydzień temu i był kolejny kg na minus..może w święta chociaż przybrałam..nie mam mdłości ale jem 2 razy w ciągu dnia i to już się zmuszam..dawna porcje obiadu teraz mam na 3 razy...łatwiej mi owoce wchodzą
Dwa razy dziennie to naprawdę teraz zbyt mało... rozumiem, że nie masz ochoty, ale trzeba jeść z rozsądku, choćby więcej owoców ;)

Hej dziewczyny!
Na was zawsze można liczyć to pewnie i tym razem doradzicie coś skutecznego [emoji6]
A chodzi o to, iż od kilku dni mam łupież... Pewnie taki dermatologiczny skutek uboczny ciąży, bo nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu... Jednak nie zbyt eeststycznie to wygląda i źle się z tym czuję.
Co mogę zastosować by się go pozbyć? Bo z tego co czytam szampony typu Nizoral czy Pirolam musiałabym skonsultować z lekarzem, a co wobec tego mogę stosować bez konsultacji?

A można wiedzieć jaki jest przedział cenowy na Śląsku w nieruchomościach? U nas w lubelskim jest dość drogo (mam 5km do kopalni węgla). Ceny w Lublinie porównywalne z Wrocławiem.
Powiem ci tak, ja jestem przyzwyczajona do cen tam gdzie mieszkalismy w lubuskim za mieszkanie 70-80m2 placilismy 600zl odstepnego +czynsz do spoldzielni ookolo 450zl. mieszkania nowo wyremontowane i w ogóle. Wiec jak teraz widzę mieszkanie fakt ze 70m2 ale praktycznie do konkretnego remontu, lacznie z wymiana calej kuchni i malowaniem oczywiście na koszt najemcy za prawie 1100zl odstepnego + spoldzielnia okolo 700zl na 3osoby to troche mi sie to nie widzi.
A ceny sa różne zazwyczaj od 700zl wzwyż, z tym ze właśnie zazwyczaj tak do 1200 to sa to kawalerki po 30pare metrow [emoji57]
Ale możecie oprosić o to by właśnie wole zabrali meble;)
Moi lokatorzy właśnie o to mnie poprosili ponieważ maja swoje i uważam, ze to oczywiście bić dziwnego
Rozumiem ale nie kazdy chce i ma gdzie zabrać te meble tak jak wlasnie w tym przypadku dlatego babka chce zeby zostały jak sa...

Hej dziewczyny!
Na was zawsze można liczyć to pewnie i tym razem doradzicie coś skutecznego [emoji6]
A chodzi o to, iż od kilku dni mam łupież... Pewnie taki dermatologiczny skutek uboczny ciąży, bo nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu... Jednak nie zbyt eeststycznie to wygląda i źle się z tym czuję.
Co mogę zastosować by się go pozbyć? Bo z tego co czytam szampony typu Nizoral czy Pirolam musiałabym skonsultować z lekarzem, a co wobec tego mogę stosować bez konsultacji?

Ja nie pomoge, akurat tego problemu nie miałam.

reklama
Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Śliczny [emoji7]jaki to model dokładnie ?

No i oczywiście pewnie juz to wiesz ze ten z zestawu fotelik lupina to tylko do wpiecia na wozek jesli nie chesz targac gondoli [emoji6] ale na pewno nie do auta [emoji6]

Do góry