reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Powinnaś iść od razu na ip ginekologiczna tam nie ma kolejek. Też tak kiedyś stałam w tym tłumie, aż w końcu pielegniarka mi powiedziała że ciężarne są gdzie indziej przyjmowane [emoji4][emoji4]
No właśnie nie ma oddzielnie iz położniczej? U mnie jest osobny szpital więc tam w wiekszosci ciezarne :) ale nawet tam pierwszenstwo maja najwieksze brzuchy :)

reklama
Dziewczyny wy tu o przyrostach a ja dalej w dół... zobaczymy w środę na wizycie co mi powie ale dziś ubrałam spodnie 34 i z lekkim luzem...martwię się czy Z dzidzia wszystko ok :(

No powiem Ci, ze to rzeczywiście nieciekawie:( a ile już jesteś na minusie? Masz ciagle mdłości? Nie dasz rady jeść?

Eh rozmiar 34 [emoji849] ponad 4lata temu po porodzie jeszcze wychodziłam a potem cos sie popsulo [emoji849] teraz nosze 38/40 [emoji849] dzisiaj powiedzialam tz ze lipcu/sierpniu zapisuje sie na silke i w weekendy bede chodzić [emoji123] mam nadzieje ze wroce do moich 50kg [emoji123][emoji123]

Bylismy właśnie oglądać mieszkanie, fajne ale dosc male [emoji849]
We wtorek mamy ogladac inne, wieksze w takiej samej cenie wynajmu [emoji57] wszystko fajnie tylko kwota kaucji troche duza mi sie wydaje [emoji849] no ale umeblowane ze wszystkim [emoji848] moj tz twierdzi ze w razie czego nie będziemy mieli problemu i nie trzeba bedzie wszystkich rzeczy wozić bo to tez troche by kosztowalo[emoji849]ale troche mi szkoda zostawić albo oddac meble ktore kupilismy [emoji849] tym bardziej ze za jakis czas i tak będziemy musieli kupywac jak bedziemy juz miec swoje mieszkanie [emoji849] a te wszystkie szafy, meble kupic nam sie udało w takiej smiesznej cenie ze obawiam sie ze drugi raz na takie nie trafimy [emoji849]

No to masz postanowienie noworoczne:)

Kama spróbuj już teraz poćwiczyć bo to Ci później dużo da:))) są no. ćwiczenia dla ciężarnych z centrum sportowca, ja tak codziennie narazie robię, bo wiem ze takie powroty do swojej wagi czasami nie są takie proste niestety:)
No i co tu dużo gadać, 70% sukcesu to zdrowa i zbilansowana dieta;)

No to masz postanowienie noworoczne:)

Kama spróbuj już teraz poćwiczyć bo to Ci później dużo da:))) są no. ćwiczenia dla ciężarnych z centrum sportowca, ja tak codziennie narazie robię, bo wiem ze takie powroty do swojej wagi czasami nie są takie proste niestety:)
No i co tu dużo gadać, 70% sukcesu to zdrowa i zbilansowana dieta;)
Hmm cwiczylam codziennie przed i już teraz w ciazy dopóki nie dostalam tych boli brzucha, lekow i nakazu oszczedzania sie od gina [emoji57]

Eh rozmiar 34 [emoji849] ponad 4lata temu po porodzie jeszcze wychodziłam a potem cos sie popsulo [emoji849] teraz nosze 38/40 [emoji849] dzisiaj powiedzialam tz ze lipcu/sierpniu zapisuje sie na silke i w weekendy bede chodzić [emoji123] mam nadzieje ze wroce do moich 50kg [emoji123][emoji123]

Bylismy właśnie oglądać mieszkanie, fajne ale dosc male [emoji849]
We wtorek mamy ogladac inne, wieksze w takiej samej cenie wynajmu [emoji57] wszystko fajnie tylko kwota kaucji troche duza mi sie wydaje [emoji849] no ale umeblowane ze wszystkim [emoji848] moj tz twierdzi ze w razie czego nie będziemy mieli problemu i nie trzeba bedzie wszystkich rzeczy wozić bo to tez troche by kosztowalo[emoji849]ale troche mi szkoda zostawić albo oddac meble ktore kupilismy [emoji849] tym bardziej ze za jakis czas i tak będziemy musieli kupywac jak bedziemy juz miec swoje mieszkanie [emoji849] a te wszystkie szafy, meble kupic nam sie udało w takiej smiesznej cenie ze obawiam sie ze drugi raz na takie nie trafimy [emoji849]
No rzeczywiście szkoda jak macie własne meble. Może lepiej poszukać jeszcze nieumeblowanego?

reklama
Do góry