No właśnie nie ma oddzielnie iz położniczej? U mnie jest osobny szpital więc tam w wiekszosci ciezarne ale nawet tam pierwszenstwo maja najwieksze brzuchyPowinnaś iść od razu na ip ginekologiczna tam nie ma kolejek. Też tak kiedyś stałam w tym tłumie, aż w końcu pielegniarka mi powiedziała że ciężarne są gdzie indziej przyjmowane [emoji4][emoji4]
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Musi być oddzielna. Jeśli jest oddział ginekologiczno położniczy to napewno jest oddzielna izbaNo właśnie nie ma oddzielnie iz położniczej? U mnie jest osobny szpital więc tam w wiekszosci ciezarne ale nawet tam pierwszenstwo maja najwieksze brzuchy
Silje1008
Dziewczyny wy tu o przyrostach a ja dalej w dół... zobaczymy w środę na wizycie co mi powie ale dziś ubrałam spodnie 34 i z lekkim luzem...martwię się czy Z dzidzia wszystko ok
No powiem Ci, ze to rzeczywiście nieciekawie a ile już jesteś na minusie? Masz ciagle mdłości? Nie dasz rady jeść?
Silje1008
Eh rozmiar 34 [emoji849] ponad 4lata temu po porodzie jeszcze wychodziłam a potem cos sie popsulo [emoji849] teraz nosze 38/40 [emoji849] dzisiaj powiedzialam tz ze lipcu/sierpniu zapisuje sie na silke i w weekendy bede chodzić [emoji123] mam nadzieje ze wroce do moich 50kg [emoji123][emoji123]
Bylismy właśnie oglądać mieszkanie, fajne ale dosc male [emoji849]
We wtorek mamy ogladac inne, wieksze w takiej samej cenie wynajmu [emoji57] wszystko fajnie tylko kwota kaucji troche duza mi sie wydaje [emoji849] no ale umeblowane ze wszystkim [emoji848] moj tz twierdzi ze w razie czego nie będziemy mieli problemu i nie trzeba bedzie wszystkich rzeczy wozić bo to tez troche by kosztowalo[emoji849]ale troche mi szkoda zostawić albo oddac meble ktore kupilismy [emoji849] tym bardziej ze za jakis czas i tak będziemy musieli kupywac jak bedziemy juz miec swoje mieszkanie [emoji849] a te wszystkie szafy, meble kupic nam sie udało w takiej smiesznej cenie ze obawiam sie ze drugi raz na takie nie trafimy [emoji849]
No to masz postanowienie noworoczne
Kama spróbuj już teraz poćwiczyć bo to Ci później dużo da)) są no. ćwiczenia dla ciężarnych z centrum sportowca, ja tak codziennie narazie robię, bo wiem ze takie powroty do swojej wagi czasami nie są takie proste niestety
No i co tu dużo gadać, 70% sukcesu to zdrowa i zbilansowana dieta
Kaamilaaa
Hmm cwiczylam codziennie przed i już teraz w ciazy dopóki nie dostalam tych boli brzucha, lekow i nakazu oszczedzania sie od gina [emoji57]No to masz postanowienie noworoczne
Kama spróbuj już teraz poćwiczyć bo to Ci później dużo da)) są no. ćwiczenia dla ciężarnych z centrum sportowca, ja tak codziennie narazie robię, bo wiem ze takie powroty do swojej wagi czasami nie są takie proste niestety
No i co tu dużo gadać, 70% sukcesu to zdrowa i zbilansowana dieta
Monafkinia
A mi dzisiaj mąż się dziwnie przyglądał. Aż w końcu powiedział, że od tego leżenia i nic nierobienia ładniej wygladam [emoji1787][emoji1787]
Monafkinia
Czekam na frytki z maka. Jak przyjadą wystygnięte, to nadadzą się jako tako do zjedzenia po odgrzaniu w mikrofali?
No rzeczywiście szkoda jak macie własne meble. Może lepiej poszukać jeszcze nieumeblowanego?Eh rozmiar 34 [emoji849] ponad 4lata temu po porodzie jeszcze wychodziłam a potem cos sie popsulo [emoji849] teraz nosze 38/40 [emoji849] dzisiaj powiedzialam tz ze lipcu/sierpniu zapisuje sie na silke i w weekendy bede chodzić [emoji123] mam nadzieje ze wroce do moich 50kg [emoji123][emoji123]
Bylismy właśnie oglądać mieszkanie, fajne ale dosc male [emoji849]
We wtorek mamy ogladac inne, wieksze w takiej samej cenie wynajmu [emoji57] wszystko fajnie tylko kwota kaucji troche duza mi sie wydaje [emoji849] no ale umeblowane ze wszystkim [emoji848] moj tz twierdzi ze w razie czego nie będziemy mieli problemu i nie trzeba bedzie wszystkich rzeczy wozić bo to tez troche by kosztowalo[emoji849]ale troche mi szkoda zostawić albo oddac meble ktore kupilismy [emoji849] tym bardziej ze za jakis czas i tak będziemy musieli kupywac jak bedziemy juz miec swoje mieszkanie [emoji849] a te wszystkie szafy, meble kupic nam sie udało w takiej smiesznej cenie ze obawiam sie ze drugi raz na takie nie trafimy [emoji849]
Darina87
Jestem uzależniona od maka.Czekam na frytki z maka. Jak przyjadą wystygnięte, to nadadzą się jako tako do zjedzenia po odgrzaniu w mikrofali?
Jako dzieciak miałam go pod nosem i siła rzeczy jadło się często, gęsto i zostało do dziś. Ale to zakazany towar!!!
reklama
Darina87
Jestem uzależniona od maka.
Jako dzieciak miałam go pod nosem i siła rzeczy jadło się często, gęsto i zostało do dziś. Ale to zakazany towar!!!