reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry :-*
Jakie plany na dziś? U mnie śniadanko i póki mdłości mnie nie zabijają wyprawa nad San na obserwacje ptaków :-)

reklama
Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie ;)
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....

Uwaga dziewczyny! Wszystkie które chcą być na wątku zamkniętym proszone są o wysłanie mi wiadomości prywatnej, muszę zebrać wszystkie loginy osób które mają być na wątku i tak będzie mi najłatwiej :)

Dzień dobry :-*
Jakie plany na dziś? U mnie śniadanko i póki mdłości mnie nie zabijają wyprawa nad San na obserwacje ptaków :-)
Dzień dobry ;*
U mnie raczej leniwa niedzielka, rodzice wracają znad morza także wstapią na obiad ;)
Dzisiejszy plan numer 1 - pokazać Tatusiowi jak Malutka fika w brzuchu, bo tyle się nasluchał a dowodów jeszcze nie ma [emoji3]

Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie ;)
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....
Hmmm, u mnie ten śluz jest cały czas taki sam, nie zmienił się od samego początku.

Na anemie mam tardyferon. Moja gin mówi żeby suplementy i wszelkie tabletki ograniczyć do minimum. I nie bardzo chce polecić mi jakiś bo mówi że nie ma potrzeby. A ja się zastanawiam czy coś więcej brać.
Ja jak urodzilam synka ponad 4kg to lekarz na porodowce powiedzial ze sama jestrm sobie winna. Bralam femibion 2 i nic wiecej. Powoedzial, ze skoro mialam bogata diete w witaminy to te tabletki moglam wyrzucic do kosza. Teraz tez zamierzam brac calaciaze femibion. Tardyferon bralam po porodzie na anemie. Musialam odstawić bo jego skutki uboczne byly meczace [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jak urodzilam synka ponad 4kg to lekarz na porodowce powiedzial ze sama jestrm sobie winna. Bralam femibion 2 i nic wiecej. Powoedzial, ze skoro mialam bogata diete w witaminy to te tabletki moglam wyrzucic do kosza. Teraz tez zamierzam brac calaciaze femibion. Tardyferon bralam po porodzie na anemie. Musialam odstawić bo jego skutki uboczne byly meczace [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie chłopaki też po 4kg i nie brałam żadnych witamin, a teraz lekarz kazał brać witaminy to mały z 5 kg będzie ważył[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry