Eh a ja w lesie ze swietami Czesci prezentów mi brakuje jeszcze. No i ten balagan w domuPadam ... Zmeczyłam sie pakowaniem prezentów [emoji23][emoji23] na koniec zapakowane chowajac na szafe przytrzaskałam sobie palucha bo prezent dla starszej ciężki .. Mąż na mnie nakrzyczał że sama to na szafe wsadzilam no i ze na krzesło wlazłam [emoji23]
reklama
Ja już sie zastanawiam gdzie to trzymac [emoji23] cały pokoj ma w zabawkach a musi tam wejsc jeszcze lozkoJa na szkole rodzenia nie chodzilam, nie bylo mi to potrzebne wiec teraz tym bardziej [emoji6] Szkola rodzenia to wlasnie tak po 20tc zazwyczajHaha[emoji23][emoji23] bedziesz miec wesolo i głośno [emoji85][emoji23][emoji23]juz ci współczuję [emoji23][emoji23]
Ja sie boje co ten moj mlody jeszcze dostanie, oby nic grającego [emoji120][emoji23]
Poki co od nas gry i to wielkie auto od tz mamy te jajo hatchimals a co od tz taty,braci i dziadka to nie wiem ale troche tego znow bedzie [emoji23]
0202oliwcia
Fanka BB :)
Bajzer to i ja mam [emoji23][emoji23] choinke ubralismy w sobote i na tym stanelo ... Wczoraj mialam siasc do maszyny do szycia i nie usiadlam bo mi sie nie chcialo [emoji123] [emoji23] a zasłonka jedna na oknie tylko wisi [emoji23][emoji23]Eh a ja w lesie ze swietami Czesci prezentów mi brakuje jeszcze. No i ten balagan w domu
Dziewczyny ochlonelam w pracy trochę.. Nie wiem co jeszcze zrobię ale boję się teraz już wszystkiego ....
Na szczęście dzidziuś daje o sobie cały dzień znać i się pluska w brzuszku..
Prezentów nie mam jakoś nie mam ochoty chodzić I wybierać wszystko mnie drażni..
Na szczęście dzidziuś daje o sobie cały dzień znać i się pluska w brzuszku..
Prezentów nie mam jakoś nie mam ochoty chodzić I wybierać wszystko mnie drażni..
Ja tak okna myje już od w tyg.a w tym akurat syn sie pochorowal to nie bede okien otwierac zeby się doprawil [emoji23] wymowla jest. Gorzej, ze od odkurzacza nic by mu nie bylo a mi on dalej nie po drodze. Cale szczescie ja nic na swieta nie szykuje wiec w sobite posprzatam i bedzie po sprawieBajzer to i ja mam [emoji23][emoji23] choinke ubralismy w sobote i na tym stanelo ... Wczoraj mialam siasc do maszyny do szycia i nie usiadlam bo mi sie nie chcialo [emoji123] [emoji23] a zasłonka jedna na oknie tylko wisi [emoji23][emoji23]
Dziewczyny jeszcze Wam zawroce głowę przepraszam.....dlaczego lekarz zaznaczył w kolku wynik 1:544 skoro to test podwójny czyli test pappa wynosi tylko 1:195? Nie rozumiem tego. W ogóle na.niego uwagi nie zwrócił mówił tylko o tym ryzyko biochemicznnyn i nt(1;544)
Załączniki
0202oliwcia
U mnie odkurzacz odpada [emoji36] chyba ze jest maz w domu to ok bo moja psita mała se go Panicznie boi i jesli jest ktos w poblizu to ok ale jak jestesmy same i go odpale to ryk w nieboglosyJa tak okna myje już od w tyg.a w tym akurat syn sie pochorowal to nie bede okien otwierac zeby się doprawil [emoji23] wymowla jest. Gorzej, ze od odkurzacza nic by mu nie bylo a mi on dalej nie po drodze. Cale szczescie ja nic na swieta nie szykuje wiec w sobite posprzatam i bedzie po sprawie
Moj tez miał taki moment. Teraz jest ryk bo on chce samU mnie odkurzacz odpada [emoji36] chyba ze jest maz w domu to ok bo moja psita mała se go Panicznie boi i jesli jest ktos w poblizu to ok ale jak jestesmy same i go odpale to ryk w nieboglosy
0202oliwcia
[emoji23][emoji23] szkoda ze i u nas tak nie jest bo u nas to trwa od mega mega dawnaMoj tez miał taki moment. Teraz jest ryk bo on chce sam
reklama
Dopytam dopytam. Siedzę oczywiście w necie nie potrzebnie i czytamMoj wynik wygląda tak: wolne b hcg, Pappa. Potem osobne wyniki dla trisomii 21, 18, 13. Przy każdym wyniku podane ryzyko podstawowe i ryzyko skorygowane. U mnie przez wiek podstawowe jest gorsze, a skorygowane (czyli juz z usg, bialkiem Pappa i wolnym b hcg) o wiele lepsze ;-)
Myślę, że powinnas dopytać gina o te wyniki. Trzymam kciuki i wierzę, że Twoja Fasolka jest zdrowa.