reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Padam ... Zmeczyłam sie pakowaniem prezentów [emoji23][emoji23] na koniec zapakowane chowajac na szafe przytrzaskałam sobie palucha bo prezent dla starszej ciężki .. Mąż na mnie nakrzyczał że sama to na szafe wsadzilam no i ze na krzesło wlazłam [emoji23]
Eh a ja w lesie ze swietami :( Czesci prezentów mi brakuje jeszcze. No i ten balagan w domu :(

reklama
Ja na szkole rodzenia nie chodzilam, nie bylo mi to potrzebne wiec teraz tym bardziej [emoji6] Szkola rodzenia to wlasnie tak po 20tc zazwyczajHaha[emoji23][emoji23] bedziesz miec wesolo i głośno [emoji85][emoji23][emoji23]juz ci współczuję [emoji23][emoji23]
Ja sie boje co ten moj mlody jeszcze dostanie, oby nic grającego [emoji120][emoji23]
Poki co od nas gry i to wielkie auto od tz mamy te jajo hatchimals a co od tz taty,braci i dziadka to nie wiem ale troche tego znow bedzie [emoji23]
Ja już sie zastanawiam gdzie to trzymac [emoji23] cały pokoj ma w zabawkach a musi tam wejsc jeszcze lozko :)

Eh a ja w lesie ze swietami :( Czesci prezentów mi brakuje jeszcze. No i ten balagan w domu :(
Bajzer to i ja mam [emoji23][emoji23] choinke ubralismy w sobote i na tym stanelo ... Wczoraj mialam siasc do maszyny do szycia i nie usiadlam bo mi sie nie chcialo [emoji123] [emoji23] a zasłonka jedna na oknie tylko wisi [emoji23][emoji23]

Dziewczyny ochlonelam w pracy trochę.. Nie wiem co jeszcze zrobię ale boję się teraz już wszystkiego ....
Na szczęście dzidziuś daje o sobie cały dzień znać i się pluska w brzuszku..
Prezentów nie mam jakoś nie mam ochoty chodzić I wybierać wszystko mnie drażni..

Bajzer to i ja mam [emoji23][emoji23] choinke ubralismy w sobote i na tym stanelo ... Wczoraj mialam siasc do maszyny do szycia i nie usiadlam bo mi sie nie chcialo [emoji123] [emoji23] a zasłonka jedna na oknie tylko wisi [emoji23][emoji23]
Ja tak okna myje już od w tyg.a w tym akurat syn sie pochorowal to nie bede okien otwierac zeby się doprawil [emoji23] wymowla jest. Gorzej, ze od odkurzacza nic by mu nie bylo a mi on dalej nie po drodze. Cale szczescie ja nic na swieta nie szykuje wiec w sobite posprzatam i bedzie po sprawie

Dziewczyny jeszcze Wam zawroce głowę przepraszam.....dlaczego lekarz zaznaczył w kolku wynik 1:544 skoro to test podwójny czyli test pappa wynosi tylko 1:195? Nie rozumiem tego. W ogóle na.niego uwagi nie zwrócił mówił tylko o tym ryzyko biochemicznnyn i nt(1;544)

Załączniki

• 20181220_130954.jpg
    20181220_130954.jpg
    533 KB · Wyświetleń: 67
Ja tak okna myje już od w tyg.a w tym akurat syn sie pochorowal to nie bede okien otwierac zeby się doprawil [emoji23] wymowla jest. Gorzej, ze od odkurzacza nic by mu nie bylo a mi on dalej nie po drodze. Cale szczescie ja nic na swieta nie szykuje wiec w sobite posprzatam i bedzie po sprawie
U mnie odkurzacz odpada [emoji36] chyba ze jest maz w domu to ok bo moja psita mała se go Panicznie boi i jesli jest ktos w poblizu to ok ale jak jestesmy same i go odpale to ryk w nieboglosy

reklama
Moj wynik wygląda tak: wolne b hcg, Pappa. Potem osobne wyniki dla trisomii 21, 18, 13. Przy każdym wyniku podane ryzyko podstawowe i ryzyko skorygowane. U mnie przez wiek podstawowe jest gorsze, a skorygowane (czyli juz z usg, bialkiem Pappa i wolnym b hcg) o wiele lepsze ;-)
Myślę, że powinnas dopytać gina o te wyniki. Trzymam kciuki i wierzę, że Twoja Fasolka jest zdrowa.
Dopytam dopytam. Siedzę oczywiście w necie nie potrzebnie i czytam

Do góry