reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

tylko kochana ja nie jestem lekarzem. jeśli bardzo kluje to mozna isc do lekarza. mnie "opieprza"mama ze za bardzo panikuje. musi zakluc zabolec bo macica sie powieksza. a kiedy dokładnie masz wizyte ?
2 01..no ja tez troszke sie nie oszczedzalam ciagle sama z 2 latkiem ale w pierwszej ciąży nie mialam tak dlatego sie martwie.. Ale poki nie ma zadnych plamieb noe bede panikowac

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj zostałam z synkiem w domu, bo niestety kaszlal w nocy. Nawet zaspalismy i nie zadzwonilam do zlobka ma czas, ze go nie będzie. Teraz jeszcze spi. Mam nadzieje, ze dwa dni posiedzi w domu i wroci do zlobka

Mam pytanko odnośnie zlobka, ile u Was trwał okres adaptacyjny? Bo Nasz synek chodzi 3 tydzien i dalej rano jest płacz przy zostawianiu :( Pani mówi, ze później ładnie się bawi, no ale te rozstania mnie stresują

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.

Boże, bardzo mi przykro:(((( bardzo trzymam za Ciebie kciuki:*

Dziś powiedziałam szefowej, że z końcem tego tygodnia przechodzę na zwolnienie, ale ona w ogóle tego nie przyjmuje. Poprosiła, żebym zastanowiła się, czy przez kolejne trzy miesiące nie mogłabym przychodzić chociaż na dwa dni, albo na jeden, albo na cztery godziny dziennie. Obłęd jakiś. Chcę iść na zwolnienie bo mam w pracy ogrom stresu i czy przyjdę na godzinę czy na osiem to nic za bardzo tego nie zmieni...
Skoro masz duzo stresu i organizm podpowiada, ze trzeba zwolnić to sie nie przejmuu szefowa :)

Mam pytanko odnośnie zlobka, ile u Was trwał okres adaptacyjny? Bo Nasz synek chodzi 3 tydzien i dalej rano jest płacz przy zostawianiu :( Pani mówi, ze później ładnie się bawi, no ale te rozstania mnie stresują
A na ile zostaje?
U mnie synek najpierw przez miesiac chodził na 1h, pozniej dwa miesiące po 3h, kolejny 6h i juz następny zostawal 7,5h
Teraz jest 8 i czasami go wyciągnąć nie mogę. Pierwsze pol roku mial problemy mniejsze badz wieksze przy rozstaniu. Histeria najwieksza minela po miesiacu

2 01..no ja tez troszke sie nie oszczedzalam ciagle sama z 2 latkiem ale w pierwszej ciąży nie mialam tak dlatego sie martwie.. Ale poki nie ma zadnych plamieb noe bede panikowac
ja sie oszczedzam jedyne co dzwigam to zakupy i tez to wystepuje. wiec chyba nie ma reguly. ale juz myslalam ze tylko ja to mam bo żadna dziewczyna tego nie miala. a ktory tydzien? u mnie 16. mi teraz bardzo bulgota w brzuszku i nie wiem czy jelita czy dzidzius[emoji16]

Dziewczyny do tej pory bylam spokojna a im blizej wizyty tym jest gorzej.. tak bardzo sie stresuje, normalnie az serce tak mi wali i ciezko oddychać[emoji849]

reklama
Do góry