reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mam pytanko odnośnie zlobka, ile u Was trwał okres adaptacyjny? Bo Nasz synek chodzi 3 tydzien i dalej rano jest płacz przy zostawianiu :( Pani mówi, ze później ładnie się bawi, no ale te rozstania mnie stresują
Moja po tygodniu adaptacji nie płakała ani razu. Ale ona jest wyjątkiem, jest bardzo towarzyska i uwielbia być wśród dzieci.
Do jakiego żłobka chodzicie? :)

reklama
A na ktora wizyta?
Bedzie dobrze :)
Dopiero na 17:50... na 17:15 musze byc gotowa bo tz przyjedzie..
No i do tego to ze to nowy lekarz a nic o nim nie wiem, nawet opini zadnej w necie nie ma i nie wiem czego sie spodziewać..[emoji849]
Ehh chyba za bardzo wszystko przezywam i wszystkim sie stresuje [emoji849]

No i do tego to ze to nowy lekarz a nic o nim nie wiem, nawet opini zadnej w necie nie ma i nie wiem czego sie spodziewać..[emoji849]
Może keszcze mlody i dlatego nie ma opini.
Pekne zaraz bo synek obiera mi mandarynki i nie znosi sprzeciwu, ze mama juz sie najadla [emoji23]

to jest lekarz wiec sie nie stresuj. bedziesz dla niego 1 pacjentka z wielu. na pewno krzywdy Ci nie zrobi. ja tez chodze do faceta ginekologa. pamietam moja 1 wizyte (ogolnie) smial sie ze mnie i mowil co chwile (pani to jest agentka).wypytuje caly czas o mojego meza czemu nie przyjezdza ze mna. czy sie doczeka na niego czy nie.[emoji16][emoji16] wiec tylko spokoj. zobaczysz jak sprawnie wszystko przebiegnie

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
Bardzo mi przykro :( trzymaj się!

Dziewczyny tak mi smutno jak przeczytałam post Pauliny... myślałam, że na tym etapie już żadna z nas nie napiszę nic takiego [emoji21] przykre to wszystko.

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
Trzymam kciuki, powodzenia wiem co czujesz

reklama
Do góry