Paulina Świst obecnie dzisiaj jade do przyjaciółki na wymiane książek to bede miala Mroza@Judyta26 napisz mi proszę nazwisko autorki kryminałów, które teraz czytasz. Mialam sobie zapamiętać i wypadlo mi z dziurawej głowy ;-)
reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
Dzięki. Zapisałam :-)Paulina Świst obecnie dzisiaj jade do przyjaciółki na wymiane książek to bede miala Mroza
Będę pytać Ciebie jeszcze o autorke ktora poleciałas ale juz chyba w styczniu maz mi powiedział, ze juz chyba wystarczająco duzo wydalam na książki w tym miesiącuDzięki. Zapisałam :-)
No i teraz pożyczam od przyjaciółki
Vivienne 1
Dziękuję bardzo dziewczyny .... @Pianistka na fb napisała dziewczyna mi że na 100% chlopczyk
Ja-ga
Chętnie służę pomocą :-)Będę pytać Ciebie jeszcze o autorke ktora poleciałas ale juz chyba w styczniu maz mi powiedział, ze juz chyba wystarczająco duzo wydalam na książki w tym miesiącu
No i teraz pożyczam od przyjaciółki
A nie chcesz pożyczać w bibliotece? Ja zbankrutowalabym kupując książki. Poza tym dochodzą do tego kwestie ekologiczne ;-) Pożyczanie w biblio jest dobre dla portfela i przyrody ;-)
Właśnie wpadłam na to, ze przecież sa biblioteki. Nie wiem jak zaopatrzone ale musze się przejść. No u mnie kupowanie jest jeszcze na tyle ok, ze zawsze boje sie ze synek dorwie i mi podrzeChętnie służę pomocą :-)
A nie chcesz pożyczać w bibliotece? Ja zbankrutowalabym kupując książki. Poza tym dochodzą do tego kwestie ekologiczne ;-) Pożyczanie w biblio jest dobre dla portfela i przyrody ;-)
Ja wymieniam sie z przyjaciolka i siostra książkami
Ogolnie to juz dawno duzo nie czytalam, bo póki pracowalam to kompletnie nie mialam czasu. Teraz mam go duzo i moge spokojnie sobie czytac
Pianistka1991
Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Nat Bluebell
Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie miałaś w rodzinie przypadków choroby prawda? No i jesteś mloda.Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Zadzwoń do swojego lekarza, może on wyjaśni co nieco.
Kaamilaaa
Jestes pewna tej amnio ? Nie boisz sie ?Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Nie rozwazasz badan typu sanco, panorama albo harmony ? Sa bezpieczniejsze niz amnio...
No i wedlug mnie to ryzyko nie jest duze. Z tego co czytalam amnio i ine zalecane sa jesli ryzyko wyjdzie wieksze niz 1:300
reklama