reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Będę pytać Ciebie jeszcze o autorke ktora poleciałas ale juz chyba w styczniu ;) maz mi powiedział, ze juz chyba wystarczająco duzo wydalam na książki w tym miesiącu ;)
No i teraz pożyczam od przyjaciółki
Chętnie służę pomocą :-)
A nie chcesz pożyczać w bibliotece? Ja zbankrutowalabym kupując książki. Poza tym dochodzą do tego kwestie ekologiczne ;-) Pożyczanie w biblio jest dobre dla portfela i przyrody ;-)

Chętnie służę pomocą :-)
A nie chcesz pożyczać w bibliotece? Ja zbankrutowalabym kupując książki. Poza tym dochodzą do tego kwestie ekologiczne ;-) Pożyczanie w biblio jest dobre dla portfela i przyrody ;-)
Właśnie wpadłam na to, ze przecież sa biblioteki. Nie wiem jak zaopatrzone ale musze się przejść. No u mnie kupowanie jest jeszcze na tyle ok, ze zawsze boje sie ze synek dorwie i mi podrze ;)
Ja wymieniam sie z przyjaciolka i siostra książkami :)
Ogolnie to juz dawno duzo nie czytalam, bo póki pracowalam to kompletnie nie mialam czasu. Teraz mam go duzo i moge spokojnie sobie czytac :)

Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...

Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie miałaś w rodzinie przypadków choroby prawda? No i jesteś mloda.
Zadzwoń do swojego lekarza, może on wyjaśni co nieco.

Jestes pewna tej amnio ? Nie boisz sie ?
Nie rozwazasz badan typu sanco, panorama albo harmony ? Sa bezpieczniejsze niz amnio...
No i wedlug mnie to ryzyko nie jest duze. Z tego co czytalam amnio i ine zalecane sa jesli ryzyko wyjdzie wieksze niz 1:300

reklama
Do góry