Cudnie, duża dziewczyna to zareagowała jak dorosły, fantastycznie
Super
Jeśli podświadomie boisz się powrotu to nie wracaj, bo może Cię to stresowac, ale jeśli czujesz ze jest ok, to wróć a w razie gdybyś nie dawała rady to pójdziesz znowu na L4
Handel to stres a stres dla malucha niewskazany, więc przemyśl to spokojnie , zresztą kilka godzin w samochodzie też pewnie obciąży twój organizm, także masz nad czym się zastanawiać, ważne, żebyś była pewna tego co robisz
Ty to mi zawsze smaka narobisz
U mnie dzisiaj gołąbki bez zawijania
Ja śpię jak mi pasuje w danym momencie
póki co można jeszcze spokojnie na brzuchu dopóki nie przeszkadza nam jego wielkość, pod koniec zwykle odruchowo przekrecalam się na lewy bok
No jak to tak bez rosołu i schabowych
Hahahahah chyba wiem
Organizm da ci znać kiedy zmienić pozycję spania
My śpimy pół nocy w 5osób , potem pewnie będzie 6
Rtg jest wykonywane tylko w wyjątkowych przypadkach i tylko pod koniec ciąży, jak miałam skrecona kostkę 2mies temu a było podejrzenie ciąży to powiedzieli, że się nie robi bo to zbyt szkodliwe dla dziecka
Mnie pomaga laktacyd przeciwgrzybiczy, podmywam się w takiej sytuacji kilka razy dziennie i szybko przechodzi
Wczoraj zaczęło mi się kręcić w głowie i było mi słabo, położyłam się i zasnęłam na 2 godziny mimo spania 10 godzin w nocy :O
Za to dzisiaj trochę mi lepiej to nadrabiam i prasowalam bo mi się zebrało z kilku prań