reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jak czytam o waszych spacerach, wyjsciach na obiadki czy chociażby do znajomych to zazdroszcze...ja od 3 tygodni głownie leżę w łóżku i na nic nie mam ochoty...ani siły...mam nadzieje ze mi to minie w drugim trymestrze :))
Może czasem warto się przemóc? Ja czasem poczuję się lepiej jak wrzucę na obroty [emoji4] kiedy tylko leżę to jest gorzej i gorzej..

reklama
A mogę zapytac ile ma lat? [emoji4] mój mąż też czasem dostaje głupie filmiki od kolegów, ale nie nachodzą go refleksje związane z moim ciałem [emoji57][emoji849]
Mi się wydaje , że u facetów to raczej normalne. Oni mają inne poczucie humoru i nawet nie zdają sobie sprawy, że mogą nas kobiety w ten sposób urazić. Mój mąż też dostaje takie filmiki, ale też w to nie wnikam. A uwaga co do tyłka, hmm zależy w jaki sposób była powiedziana. Może to był nieudolny żart

Mi się wydaje , że u facetów to raczej normalne. Oni mają inne poczucie humoru i nawet nie zdają sobie sprawy, że mogą nas kobiety w ten sposób urazić. Mój mąż też dostaje takie filmiki, ale też w to nie wnikam. A uwaga co do tyłka, hmm zależy w jaki sposób była powiedziana. Może to był nieudolny żart
Dokładnie [emoji4] mam podobne zdanie i dystans do tego [emoji6]

Pare razy oczywiscie zdarzylo mi sie wyjsc z domu...ale np wyjscie na zakupy skonczylo sie wymiotami za parkingiem :) jak poszlam do pracy zaniesc zwolnienie to ledwo zdarzylam dobiec do lazienki...no i tak jakos nie mam do siebie zaufania zeby wychodzic w miejsca publiczne ;) wiec moje wyjscia ograniczaja sie do spacerow w poblizu domu...no ale pogoda nie zachęca do takich wyjść...
Tak tak wiem ze marudze :)
Ogolnie to baaaardzo ciesze sie z ciąży...czekalismy na nią okolo 3 lat :) wiec naprawde jest to dla nas wielkie wyczekane szczescie :)

Pare razy oczywiscie zdarzylo mi sie wyjsc z domu...ale np wyjscie na zakupy skonczylo sie wymiotami za parkingiem :) jak poszlam do pracy zaniesc zwolnienie to ledwo zdarzylam dobiec do lazienki...no i tak jakos nie mam do siebie zaufania zeby wychodzic w miejsca publiczne ;) wiec moje wyjscia ograniczaja sie do spacerow w poblizu domu...no ale pogoda nie zachęca do takich wyjść...
Tak tak wiem ze marudze :)
Ogolnie to baaaardzo ciesze sie z ciąży...czekalismy na nią okolo 3 lat :) wiec naprawde jest to dla nas wielkie wyczekane szczescie :)
Daj sobie czas na nabranie sił, na pewne rzeczy nie masz wpływu [emoji8] mam nadzieję, że w drugim trymestrze wszystkie nabierzemy super-moce [emoji14][emoji4]

reklama
Tylko codziennie takie filmiki. Nie czasem.
Tylko później nie czuje się z tym dobrze jak mi mówi za chuda jesteś, za mały masz tyłek a później wyobrażenie ze laski z filmiku lepsze
Powiedz mu, że na filmikach faceci też mają lepsze "warunki" od niego i jakoś musisz się zadowolić tym co on ma [emoji39]

Do góry