Teraz to mnie zabiłaś ;D hahahaHaha [emoji14] a wiesz jakiego ja sama sobie smaka narobilam na taki obiadek ? [emoji14] niestety robic mi sie nie chce, do sklepu iść po potrzebne rzeczy tez nie no i do tego zgubilam przepis a nie chce dzis przeszkadzac tesciowej i dzwonic zeby mi napisała [emoji14] takze musze zadowolic sie czyms innym [emoji14]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Przynajmniej kogos rozsmieszylam [emoji14][emoji13][emoji13]Teraz to mnie zabiłaś ;D hahaha
Jak tam dziewczynki ? Ja czekam na poczatek skoków i bede ogladac [emoji14]
Pianistka1991
Pianistka1991
Oj, sporo się tego uzbierało [emoji17] oby krzywa wyszła w porządku. No i najważniejsze - prenatalne. Też mam jutro i obowiązkowo obie jutro dzielimy się dobrymi wieściami!!Hej dziewczyny. Witam się po dość długiej przerwie.
Totalnie nie mam głowy do niczego. Jak na złość latam tylko od lekarza do lekarza
Nerka na razie siedzi cicho, ale po wizycie u urologa mam już zalecenie ze jeżeli będzie często wracał ból lub coś wyjdzie nie prawidłowo w moczu to zakładamy cewnik niestety nasłuchałam się od niego ze nie umila to życia wiec już się boje.
Z ciśnieniem zaczynaja się jazdy. Utrzymuje się w górnej granicy. Wczoraj miałam skoki do 156/94 ale odpoczynek pomógł zbić. We wtorek mam kardiologa i będzie decyzja o holterze. Tydzień temu miałam wizytę u mojej gin i bardzo jej się cukier nie podobał wiec mam skierowanie na krzywa :/ mierze cukier w domu glukometrem i na razie bez tragedii wiec mam nadzieje ze na krzywej tez będzie dobrze. Podglądaliśmy maluszka na wizycie i wszystko było ok. We wtorek miał 5,04cm
Jutro prenatalne wiec mam nadzieje ze będzie dobrze. Moja ginka powiedziała ze na tyle na ile się zna przeziernosc jest ok, ale niech potwierdzi to specjalista wiec jestem trochę spokojniejsza. Mimo ze mam dzisiaj 12+4 mdlosci nadal są i wymioty również się pojawiają. Oby to się wszystko unormowalo...
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za te które w najbliższych dniach maja prenatalne
Madelaine701
Pierwszy raz takie miejsce parkingowe widzęPatrzcie jak się panoszę [emoji14][emoji14][emoji14]Zobacz załącznik 919497
Pianistka1991
Pod galerią handlową + Auchan [emoji41]Pierwszy raz takie miejsce parkingowe widzę
w_karolcia
Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Konwalia90
Jak czytam o waszych spacerach, wyjsciach na obiadki czy chociażby do znajomych to zazdroszcze...ja od 3 tygodni głownie leżę w łóżku i na nic nie mam ochoty...ani siły...mam nadzieje ze mi to minie w drugim trymestrze )
reklama
Pianistka1991
A mogę zapytac ile ma lat? [emoji4] mój mąż też czasem dostaje głupie filmiki od kolegów, ale nie nachodzą go refleksje związane z moim ciałem [emoji57][emoji849]Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.