reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
U mnie obiadu nie ma, bo po pracy jadę do okulisty ze starszą córką wrócimy pewnie przed 19
Natinka1989
Ja już po wizycie i wszystko jest Ok [emoji3] fasol ma 3,7 cm z czego wychodzi ze to 10t2d. Jednak cukier na czczo to cukrzyca ciążowa i we wtorek idę do diabetologa. Mam nadzieje ze dieta wszystko unormuje [emoji3]
Natinka1989
Dziewczyny które maja prenatalne 3 grudnia- który będziecie miały wtedy tydzień ciąży?
Monafkinia
Ja 4 grudnia mam, 13+4 będziwDziewczyny które maja prenatalne 3 grudnia- który będziecie miały wtedy tydzień ciąży?
Madelaine701
Hehe, chyba się zmowiłyśmyWitam dziewczyny u mnie dzisiaj na obiadek zupka dyniowa i tez kluski śląskie
Pati111
Ja tez 4 grudnia wg ostatniego usg będzie 13+2Ja 4 grudnia mam, 13+4 będziw
Konwalia90
Ja jestem na zwolnieniu od 4 tygodni już ze wzgledu na wcześniejsze poronienie. I wtedy tez powiedziałam w pracy o ciąży tylko że mówiłam ze jeszcze różnie może być. A dzisiaj bylam u lekarza i Pani doktor powiedziala ze najgorszy okres za nami moge w pracy powiedzieć ze nie wracam wiec pojechałam tam dzisiaj z dobrą wiadomościąBardzo miłe uczucie ja zwolnienie zaniosłam już w 6 tygodniu, moja przełożona podejrzewała że moja ciąża moze niedługo nastąpić, zostałam miło potraktowana i w ogóle nie było stresu przed rozmową bo wiedziałam że będzie oki. Jak jestem na mieście to czasami odwiedzam mój zespół i fajnie jak wszyscy pytają i jest bardzo miło
reklama
Konwalia90
Mam nadzieje ze nie przekrecony bo licze na chlopakaHaha, patrzę już mistrzynią się zrobiłaś u nas na forum
A obraz nieprzekrecony?