Silje1008
Fanka BB :)
To zdjęcie z 8+1 jest
To już za późno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zdjęcie z 8+1 jest
super! gratuluje:*Ja już po wizycie, dzić ma już 5.6 cm, wszystko w porządku, leżał sobie ze skrzyżowanymi nogami wiec nie było nic widać. Według usg 11+5. Jakoś wyjątkowo spokojne te moje dziecko. Moje poprzednie fikały koziołki A ten grzecznie leży [emoji6]oby tak już zostało [emoji7] dostalam skierowania na badania krwi. Musze powtórzyć tsh i glukoze. 28.11 mamy prenatalne A 6.12 kolejna wizyta bo mi sie l4 konczy. Zobacz załącznik 918660
Hej dziewczyny. Co myślicie o powrocie do pracy w ciąży. Odkąd się dowiedziałam prawie jestem na l4 natomiast zagrożenie chyba minęło i chętnie bym wróciła do kracy. Lekarz trochę kręci głowa że jak to że teraz już ZUS płaci i to że od nowa pracodawca... I sama nie wiem co mam robic
A to z tych pieknych ja polecam jezdzca miedzianego nie wiem czy czytałyścieNie z kryminałów ale pieknie o miłości: Magdalena Witkiewicz. Dosłownie każda jej książka była piekna( dla mnie)
Ja tez tylko czekam do 14-tego tygodnia.....kolezanki mi mowia ze wtedy juz bezpiecznie mozna leczyc
Apropo wyluzowania i relaksu: czy w naszym stanie można iść na masaż pleców??
Chodzi mi głównie o górną część, od siedzącej pracy ciągle coś boli, ale tz twierdzi ze nie mogę...[emoji20]
Ja już po wizycie, dzić ma już 5.6 cm, wszystko w porządku, leżał sobie ze skrzyżowanymi nogami wiec nie było nic widać. Według usg 11+5. Jakoś wyjątkowo spokojne te moje dziecko. Moje poprzednie fikały koziołki A ten grzecznie leży [emoji6]oby tak już zostało [emoji7] dostalam skierowania na badania krwi. Musze powtórzyć tsh i glukoze. 28.11 mamy prenatalne A 6.12 kolejna wizyta bo mi sie l4 konczy. Zobacz załącznik 918660
Jaki duży . WypoczywajDzięki dziewczyny za słowa otuchy. Trochę już stres opadł..
Teraz cierpliwie leżę i odpoczywam, chociaż to trudne przy 4 latku w domu, ale damy radę. A to mój maluszek Zobacz załącznik 918681
A ja zrobiłam makaron tagliatelle z kurczakiem i sosem serowo brokulowym.. dawno się chyba tak nie zajadalam [emoji3] zjadłam taką porcję, że na 3 dni powinnam z głowy [emoji23]Ja tez
Zaciśnięte
To jest prawidłowe liczenie lekarze po prostu przyjmują zakończone tygodnie czyli owszem zaczęty 12 ale lekarz liczy pełne 11 i tyle
Tak jak mówisz
Super dzionek
To może się spełni
Ja mam jeszcze z pierwszej ciąży, drukowalam sobie nawet jeszcze raz bo mam wszystkie wyniki z diagnostyki dostępne online, wynik z różyczki tez mam sobie odnaleźć i nie muszę robić ponownie
Mnie też ciągle zimno
Tak zmieniły się przepisy
Musze o nim pomyśleć
Będzie dobrze, trzymam kciuki
Super wieści
Koleżanka trafiła z krwiakiem ogromnym do szpitala i leżała tydzień ok13 tyg, wszystko juz jest ok, ale też strachu się najadla, okropnie się z niej lało i nawet jakiś duży skrzyp wyszedł aż pomyślała potem, że to mogło być dziecko, ale tak jak mówię wszystko jest już dobrze, i u ciebie tez na pewno tak będzie
Jak się zagniezdza jajeczko to postawje w tym miejscu mały krwiaczek i czasem się zwyczajnie powiększa
Na środku wiec ciężko powiedzieć
Tu bardziej na dziewczynkę wygląda
Odpoczywaj dużo
Spokojny maluch to skarb, oby po drugiej stronie brzuszka tak mu zostało
Miałam dzisiaj zakręcony dzień i dopiero siadlam na chwilę. Potem kolejna gonitwa, bo starszaki mają zajęcia dodatkowe
Dzisiaj na obiad rosół, strasznie mi się chciało
A co u Was dobrego?
A to z tych pieknych ja polecam jezdzca miedzianego nie wiem czy czytałyście