reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Trochę już stres opadł..
Teraz cierpliwie leżę i odpoczywam, chociaż to trudne przy 4 latku w domu, ale damy radę. A to mój maluszek :)
IMG_20181122_120522.jpg

Załączniki

• IMG_20181122_120522.jpg
    IMG_20181122_120522.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 291
reklama
Byłam w pracy zawieźć zwolnienie i powiedzieć, że do pracy już nie wracam...i wiecie co? Jak to miło jak wszyscy reagują uśmiechem...wszyscy sie ciesza gratuluja...nikt nie ma pretensji że tak zostawiam wszystko...pracuje w przedszkolu z samymi kobietami więc to pewnie dlatego :)

Byłam w pracy zawieźć zwolnienie i powiedzieć, że do pracy już nie wracam...i wiecie co? Jak to miło jak wszyscy reagują uśmiechem...wszyscy sie ciesza gratuluja...nikt nie ma pretensji że tak zostawiam wszystko...pracuje w przedszkolu z samymi kobietami więc to pewnie dlatego :)

Bardzo miłe uczucie :) ja zwolnienie zaniosłam już w 6 tygodniu, moja przełożona podejrzewała że moja ciąża moze niedługo nastąpić, zostałam miło potraktowana i w ogóle nie było stresu przed rozmową bo wiedziałam że będzie oki. Jak jestem na mieście to czasami odwiedzam mój zespół i fajnie jak wszyscy pytają i jest bardzo miło :)

Ja dziś kluski śląskie, coś mnie ochota naszła :)
Aleś mi smaku narobiła, teraz tez muszę zrobić ;)

Fajnie, że tak pozytywnie

A ja zaczynam się denerwować usg genetycznym...ale nie tyle wynikami a tym czy i gdzie je zrobię. Pakiet Medicover daję mi usg gen za darmo...ale szanowna położna nie umowila mnie w odpowiednim czasie i teraz nie ma wolnych terminów, jestem na jakiejś liście rezerwowej. Jeśli miejsce się nie zwolni to mam mieć zewnętrzne skierowanie do innej placówki. Idę za tydzień do innej lekarki i będę prosić o to zewnętrzne skierowanie...A jak nie to umawiam się gdzieś prywatnie (tylko znowu boję się o dostępność-termin). Wkurzyla mnie wczoraj położna, a jeszcze mi wmawiala że mogę usg robić spokojnie do 19grudnia...a jak jej powiedzialam, że nie mogę bo to będzie już skończony 14tydzień i będzie za późno. To wmawiala mi, że jaki tam 14, będzie 13 i trochę (i uśmieszek do tego):crazy:
O jej to mega kiepsko. Też mam pakiet medicover, ale powiem szczerze jestem bardzo zadowolona moja położna zawsze się nakombinuje z wizytami i to jej obowiązek. To jest wręcz skandal, że nie znalazła Ci terminu przecież wiadomo że genetyczne jest ograniczone czasowo. Ja bym dzwoniła na infolinię, może macie swojego opiekuna w medicover?

Ja dopiero ostatnio odkryłam, ze kryminaly sa fajne :)
Mroza pierwsza książkę czytam i na poczatku fajna mi się wydawala ale jakoś orzy końcówce juz takie nudne.
Musze zobaczyc ta Puzynska :) ja lubie generalbie polskie ksiazki bo tak fajnie mi sie wbic w klimat. Majgorsze jest to, ze ja czytam ksiazki a nie pamietam tytulow i autorów. Po okladkach poznaje czy czytalam wiec nawet ciezko cos mi polecic

Nie z kryminałów ale pieknie o miłości: Magdalena Witkiewicz. Dosłownie każda jej książka była piekna( dla mnie)

reklama
O jej to mega kiepsko. Też mam pakiet medicover, ale powiem szczerze jestem bardzo zadowolona moja położna zawsze się nakombinuje z wizytami i to jej obowiązek. To jest wręcz skandal, że nie znalazła Ci terminu przecież wiadomo że genetyczne jest ograniczone czasowo. Ja bym dzwoniła na infolinię, może macie swojego opiekuna w medicover?
Dumam właśnie nad infolinią...ale pewnie zaproponują mi to samo co położna-listę rezerwową. A najlepsze jest to, że jak byłam na wizycie w 7tyg to prosiłam ją wtedy o umowienie genetycznego...ale mówiła, że za szybko. Potem dopytywalam czy jak przyjdę za 4tyg to nie będzie za późno to powiedziała, że w żadnym wypadku i że nie będzie żadnego problemu.

Do góry