reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Trochę już stres opadł..
Teraz cierpliwie leżę i odpoczywam, chociaż to trudne przy 4 latku w domu, ale damy radę. A to mój maluszek :)
IMG_20181122_120522.jpg

Załączniki

• IMG_20181122_120522.jpg
    IMG_20181122_120522.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 287
reklama
Byłam w pracy zawieźć zwolnienie i powiedzieć, że do pracy już nie wracam...i wiecie co? Jak to miło jak wszyscy reagują uśmiechem...wszyscy sie ciesza gratuluja...nikt nie ma pretensji że tak zostawiam wszystko...pracuje w przedszkolu z samymi kobietami więc to pewnie dlatego :)

Byłam w pracy zawieźć zwolnienie i powiedzieć, że do pracy już nie wracam...i wiecie co? Jak to miło jak wszyscy reagują uśmiechem...wszyscy sie ciesza gratuluja...nikt nie ma pretensji że tak zostawiam wszystko...pracuje w przedszkolu z samymi kobietami więc to pewnie dlatego :)

Bardzo miłe uczucie :) ja zwolnienie zaniosłam już w 6 tygodniu, moja przełożona podejrzewała że moja ciąża moze niedługo nastąpić, zostałam miło potraktowana i w ogóle nie było stresu przed rozmową bo wiedziałam że będzie oki. Jak jestem na mieście to czasami odwiedzam mój zespół i fajnie jak wszyscy pytają i jest bardzo miło :)

Ja dziś kluski śląskie, coś mnie ochota naszła :)
Aleś mi smaku narobiła, teraz tez muszę zrobić ;)

Fajnie, że tak pozytywnie

A ja zaczynam się denerwować usg genetycznym...ale nie tyle wynikami a tym czy i gdzie je zrobię. Pakiet Medicover daję mi usg gen za darmo...ale szanowna położna nie umowila mnie w odpowiednim czasie i teraz nie ma wolnych terminów, jestem na jakiejś liście rezerwowej. Jeśli miejsce się nie zwolni to mam mieć zewnętrzne skierowanie do innej placówki. Idę za tydzień do innej lekarki i będę prosić o to zewnętrzne skierowanie...A jak nie to umawiam się gdzieś prywatnie (tylko znowu boję się o dostępność-termin). Wkurzyla mnie wczoraj położna, a jeszcze mi wmawiala że mogę usg robić spokojnie do 19grudnia...a jak jej powiedzialam, że nie mogę bo to będzie już skończony 14tydzień i będzie za późno. To wmawiala mi, że jaki tam 14, będzie 13 i trochę (i uśmieszek do tego):crazy:
O jej to mega kiepsko. Też mam pakiet medicover, ale powiem szczerze jestem bardzo zadowolona moja położna zawsze się nakombinuje z wizytami i to jej obowiązek. To jest wręcz skandal, że nie znalazła Ci terminu przecież wiadomo że genetyczne jest ograniczone czasowo. Ja bym dzwoniła na infolinię, może macie swojego opiekuna w medicover?

Ja dopiero ostatnio odkryłam, ze kryminaly sa fajne :)
Mroza pierwsza książkę czytam i na poczatku fajna mi się wydawala ale jakoś orzy końcówce juz takie nudne.
Musze zobaczyc ta Puzynska :) ja lubie generalbie polskie ksiazki bo tak fajnie mi sie wbic w klimat. Majgorsze jest to, ze ja czytam ksiazki a nie pamietam tytulow i autorów. Po okladkach poznaje czy czytalam wiec nawet ciezko cos mi polecic

Nie z kryminałów ale pieknie o miłości: Magdalena Witkiewicz. Dosłownie każda jej książka była piekna( dla mnie)

reklama
O jej to mega kiepsko. Też mam pakiet medicover, ale powiem szczerze jestem bardzo zadowolona moja położna zawsze się nakombinuje z wizytami i to jej obowiązek. To jest wręcz skandal, że nie znalazła Ci terminu przecież wiadomo że genetyczne jest ograniczone czasowo. Ja bym dzwoniła na infolinię, może macie swojego opiekuna w medicover?
Dumam właśnie nad infolinią...ale pewnie zaproponują mi to samo co położna-listę rezerwową. A najlepsze jest to, że jak byłam na wizycie w 7tyg to prosiłam ją wtedy o umowienie genetycznego...ale mówiła, że za szybko. Potem dopytywalam czy jak przyjdę za 4tyg to nie będzie za późno to powiedziała, że w żadnym wypadku i że nie będzie żadnego problemu.

Do góry