reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Daję radę z mrozonymi bananami? Marzą mi się lody z zamrożonych bananów (wtedy zero dodatkowego cukru, można podkręcić smak kakao albo maslem w orzechowym), ale przy pierwszej próbie zepsułam pojemniczek z nożami, który dokreca się do blendera żyrafy (750W). Zastanawiam się czy taki jak masz Ty (900W) poradzilby sobie. A orzechy? Mielisz?
Jak potrzebuję czegoś na mąkę (płatki owsiane, kasza jaglana) to używam elektrycznego młynka do kawy. A do wszelkich musow i koktajli blendera żyrafy. Ale mój blender ma już z 7-8lat i trochę nam się powoli staruszek wykańcza. I właśnie nie wiem na co go ew. zamienić...myślę nawet nad "termomixem" z lidla.
Daje radę z mrożonymi owocami. Robiłam lody z mrożonych bananów, truskawek, arbuza. Także spoko. Z orzechami też daje radę.
Ja ostatnio mam fazę na smoothie a'la snickers.
Blenduję banana, masło orzechowe, mleko i trochę kakao pychaaa

Cześć dziewczyny, ja dziś wizytuje ma 12.40 [emoji847] pewnie dostanę skoerowanie do diabetologa [emoji57]
A na obiad dziś pstrąg z piekarnika [emoji39] ostatnio co dziennie jemy ryby, od miesa mam totalny odrzut ..
Miłego dnia [emoji6]
Tez ostatnio w duzej mierze rezygnuje z mięsa bo mi jakos nie smakuje.
Dobra synek spi to skoncze tego hashtaga :) srednia ta ksiazka w sumie dla mnie myslalam, ze bedzie lepsza

Daje radę z mrożonymi owocami. Robiłam lody z mrożonych bananów, truskawek, arbuza. Także spoko. Z orzechami też daje radę.
Ja ostatnio mam fazę na smoothie a'la snickers.
Blenduję banana, masło orzechowe, mleko i trochę kakao pychaaa
Dzięki za opinie. Jutro Black friday w lidlu...rozejrzę się za tym cudem, jak nie będzie to poczekam na pojawienie się. I tak bywam w lidlu min. raz w tyg.
Ja akurat mam uczulenie na ziemne, ale dzieciaki kochają wszystko co z masłem orzechowym ;-)

reklama
Do góry