reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny żebyście wiedziały jak mi śniegu brakuje co roku ... no masakra..... jakoś będąc tutaj nie czuje tych świąt jak się należy..... I podobnie jak u was ,na Mikołajki prezent w wyczyszczone buty kładziemy sobie a we Wigilie są konkrety. Kama daj znać jak tam u kardio... która dziś wizytuje? Trzymam kciuki

reklama
My prezenty kupujemy tylko młodemu i tz rodzicom [emoji6]
Dla mlodego nadal nie wiem co kupimy[emoji55]
Dla tz taty mamy juz prezent : dobry alko w fajnej skrzynce [emoji6] a dla tz mamy musze zamówić książkę, termofor i kubek z zaparzaczem i napisem najlepsza babcia na świecie [emoji2]Na Mikołajki dostaje mlody jakis nieduży prezent plus jakies słodycze a na swieta w Wigilię ma cala mase prezentow bo dostaje od nas, od babci i dziadka, od tz braci i od pradziadka[emoji6]

Dzien dobry [emoji257] dzis juz wstalam szybko, musze wszystko ogarnąć bo za niedługo jedziemy z mlodym na kontrole do kardio. Oby tylko wszystko bylo dobrze[emoji120]

Od rana jakos dziwnie boli mnie brzuch, az sie zginam jak chodze [emoji45]
Ja miałam takie dziwne bóle ciągnięcie i taki tępy ból. Ale żadnego plamienia więc wzięłam magnez i leżałam. Na szczęście noc przespana i bólu nie ma. Może się przeciazylas

Dla tz taty mamy juz prezent : dobry alko w fajnej skrzynce [emoji6] a dla tz mamy musze zamówić książkę, termofor i kubek z zaparzaczem i napisem najlepsza babcia na świecie [emoji2]Na Mikołajki dostaje mlody jakis nieduży prezent plus jakies słodycze a na swieta w Wigilię ma cala mase prezentow bo dostaje od nas, od babci i dziadka, od tz braci i od pradziadka[emoji6]

Dzien dobry [emoji257] dzis juz wstalam szybko, musze wszystko ogarnąć bo za niedługo jedziemy z mlodym na kontrole do kardio. Oby tylko wszystko bylo dobrze[emoji120]

moze boli ze stresu? z synkiem bedzie wszystko oki zobaczysz:*:)

Ja miałam takie dziwne bóle ciągnięcie i taki tępy ból. Ale żadnego plamienia więc wzięłam magnez i leżałam. Na szczęście noc przespana i bólu nie ma. Może się przeciazylas
Na pewno sie nie przeciazylam, jak sie obudzilam to juz tak bolalo..mnie bardziej boli tak jak skurcze przy okresie i takie dziwne klucie jakby mi ktos igly wbijal...
Polezec niestety nie moge...

Witajcie mamuśki. Ja dzis mam wizytę o 12.15 więc może koło 13 wejdę. Oby moj brzuch nie dał koncertu
Dziewczyny będzie dobrze wszystko. Jeszcze z pół roku sie pomęczymy i zacznie sie hardcoreO:-):-D:-D
U mnie to po porodzie dopiero przyplyw energii przyszedl może teraz tez tak bedzie. Jak urodzilam synka i wrocilan do domu to dzialalam jak nakrecona. Sprzątałam, gotowałam ciągle zajmowalam sie synkiem. Po miesiacu dopiero jakos odpuściłam i wrzucilam na luz ale pierwszy miesiac to wszyscy sie dziwili skad ja mam tyle energii

Na pewno sie nie przeciazylam, jak sie obudzilam to juz tak bolalo..mnie bardziej boli tak jak skurcze przy okresie i takie dziwne klucie jakby mi ktos igly wbijal...
Polezec niestety nie moge...
To podobnie jak u mnie, tylko że ja do tego plamię :(
Mam nadzieję, że nic Ci nie będzie, może to stres.
Powodzenia na wizycie z synkiem!

Trzymam kciuki! Jak wrócisz to odpoczywaj, pewnie to stres [emoji8]

reklama
Tak się chwaliłam niedawno "ciążowym" brzuszkiem, a zrobiłam dziś obiektywną fotkę z rana i prawie nic nie widać... uuuhh, ciekawe kiedy zacznie się prawdziwa rewolucja [emoji39][emoji39][emoji39] pierwsza ciąża + wzmocnione mięśnie brzucha nie sprzyjają spektakularnym przemianom [emoji39]

Koleżanka wczoraj o 11.55 urodziła a o 12.40 pisała ze mną smsy i wysyłała zdjęcia Malucha.. takiego stanu sobie życzę po porodzie [emoji2] "trochę tylko ciągnie w kroczu, ale jak patrzę na Niego to wszystko mi przechodzi". Ach [emoji6]

Do góry