reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja teraz mialam taki zamiar ale jednak chyba zrezygnuje i chcialabym wiedziec szybciej [emoji6]
W pierwszej ciąży wytrzymałam i mialam niespodzianke po porodzie [emoji6]Dokladnie [emoji16]
Nareszcie! Nie sądziłam, że będę się z tego cieszyć [emoji14] aż mi w głowie się lekko kręci

reklama
Nareszcie! Nie sądziłam, że będę się z tego cieszyć [emoji14] aż mi w głowie się lekko kręci
Też na poczatku sie cieszylam a po dziś po 2 tygodniach ciągłych mdłości od rana do wieczora mam dość...i tylko czekam do drugiego trymestru z nadzieją ze mi przejdzie....ale moja mama miala mdlosci do końca ciąży...mam nadzieje ze mnie to nie czeka :)

Też na poczatku sie cieszylam a po dziś po 2 tygodniach ciągłych mdłości od rana do wieczora mam dość...i tylko czekam do drugiego trymestru z nadzieją ze mi przejdzie....ale moja mama miala mdlosci do końca ciąży...mam nadzieje ze mnie to nie czeka :)
Ale nie kończy się wymiotami?

Dzień dobry mamusie.. Mnie martwi znów coś innego od kilku dni a od wczoraj mocniej mnie kłuję w lewem boku... Czasami ciężko oddech złapać :( obh tamta ciąża na tym etapie była 100razy lepsza... Jeszcze tak mi onsypalo buzię jak nigdy.

Dzień dobry mamusie.. Mnie martwi znów coś innego od kilku dni a od wczoraj mocniej mnie kłuję w lewem boku... Czasami ciężko oddech złapać :( obh tamta ciąża na tym etapie była 100razy lepsza... Jeszcze tak mi onsypalo buzię jak nigdy.

a który tc? Bo ja też chodziłam wysypana - wysypało mnie bardzo na buzi, a nawet na dekolcie i karku :(( nawet w okresie dojrzewania tak nie miałam :o
teraz mam 11 tc i już mi poschodziło i mam nadzieję że nie wróci :D

Mialam to samo :) teraz calymi dniami mdlosci i wymioty :(
W poprzedniej ciazy tylko mnie mdlilo a teraz ciagle wymiotuje

Z kluciem to nie wiem ale kostek ostatnio mam pełno, w zasadzie od początku trochę a teraz jeszcze więcej.

Ja zaczelam 9 tydzień. Mdłości nie odstępują. Wlasnej śliny nie mogę połknąć bo mi się na wymioty zbiera. Kiedy to k.źde minie? Jutro mam wizyte u gin, nie wiem jak dam rady :'( :'(

reklama
Do góry