reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja teraz mialam taki zamiar ale jednak chyba zrezygnuje i chcialabym wiedziec szybciej [emoji6]
W pierwszej ciąży wytrzymałam i mialam niespodzianke po porodzie [emoji6]Dokladnie [emoji16]
Nareszcie! Nie sądziłam, że będę się z tego cieszyć [emoji14] aż mi w głowie się lekko kręci

reklama
Nareszcie! Nie sądziłam, że będę się z tego cieszyć [emoji14] aż mi w głowie się lekko kręci
Też na poczatku sie cieszylam a po dziś po 2 tygodniach ciągłych mdłości od rana do wieczora mam dość...i tylko czekam do drugiego trymestru z nadzieją ze mi przejdzie....ale moja mama miala mdlosci do końca ciąży...mam nadzieje ze mnie to nie czeka :)

Też na poczatku sie cieszylam a po dziś po 2 tygodniach ciągłych mdłości od rana do wieczora mam dość...i tylko czekam do drugiego trymestru z nadzieją ze mi przejdzie....ale moja mama miala mdlosci do końca ciąży...mam nadzieje ze mnie to nie czeka :)
Ale nie kończy się wymiotami?

Dzień dobry mamusie.. Mnie martwi znów coś innego od kilku dni a od wczoraj mocniej mnie kłuję w lewem boku... Czasami ciężko oddech złapać :( obh tamta ciąża na tym etapie była 100razy lepsza... Jeszcze tak mi onsypalo buzię jak nigdy.

Dzień dobry mamusie.. Mnie martwi znów coś innego od kilku dni a od wczoraj mocniej mnie kłuję w lewem boku... Czasami ciężko oddech złapać :( obh tamta ciąża na tym etapie była 100razy lepsza... Jeszcze tak mi onsypalo buzię jak nigdy.

a który tc? Bo ja też chodziłam wysypana - wysypało mnie bardzo na buzi, a nawet na dekolcie i karku :(( nawet w okresie dojrzewania tak nie miałam :o
teraz mam 11 tc i już mi poschodziło i mam nadzieję że nie wróci :D

Mialam to samo :) teraz calymi dniami mdlosci i wymioty :(
W poprzedniej ciazy tylko mnie mdlilo a teraz ciagle wymiotuje

Z kluciem to nie wiem ale kostek ostatnio mam pełno, w zasadzie od początku trochę a teraz jeszcze więcej.

Ja zaczelam 9 tydzień. Mdłości nie odstępują. Wlasnej śliny nie mogę połknąć bo mi się na wymioty zbiera. Kiedy to k.źde minie? Jutro mam wizyte u gin, nie wiem jak dam rady :'( :'(

reklama
Do góry