reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No z tego co tak podpytuje znajomych to większość już po porodzie spora część kg traci ... Także może tak źle nie będzie ;)
Dokladnie [emoji6] a dodoatkowo Przy kp mozna szybko zgubić mimo ze czesto jesz ile wlezie [emoji23]

Tzn ja tym raze nie mam zamiaru podjac sie kp wiec raczej na to nie licze [emoji6]
To ja w dniu pprodu mialam chyba z 80kg a startowalam do miałam 53kg i tylko lekarz zawsze mi mówił ze jestem grubasem. W szpitalu jak urodzilam to spadlo mi ponad 15kg
Jakby mi lekarz tak zawsze mowil to bym go zmienila jak najszybciej[emoji58] wrrr gotuje sie jak czytam takie rzeczy [emoji58]

reklama
Ja przy pierwszym porodzie trafilam na najlepsza polozna :) dodatkowo bylam po szkole rodzenia co duzo mi dalo bp ona w zasadzie przyszla do nas dopiero na sam koniec i dużo mnie chwalila.

Dokladnie [emoji6] a dodoatkowo Przy kp mozna szybko zgubić mimo ze czesto jesz ile wlezie [emoji23]

Tzn ja tym raze nie mam zamiaru podjac sie kp wiec raczej na to nie licze [emoji6]Jakby mi lekarz tak zawsze mowil to bym go zmienila jak najszybciej[emoji58] wrrr gotuje sie jak czytam takie rzeczy [emoji58]
No mniej więcej dlatego teraz zmieniłam go na innego. On mial ogolnie takie głupie teksty

Ja tak sobie myślę nawet jak coś mi tam zostanie, to zacznę ćwiczyć. Póki co nie miałam tendencji do tycia, więc może ciąża będzie dla mnie łaskawa i w tej kwestii :p
Ja cale zycie tez :) ale w ciąży mialam tendencje do jedzenia hehe :)
Mam nadzieje zd teraz bede bardziej rozsądna chociaz po pprodzie szybko zgubilam ale jednak gdybym z 10kg mniej wazyla pewnie byloby mi lzej na koniec

reklama
Do góry