reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja ogolnie nie mam problemów z tarczyca. Tylko w ciąży mi wychodzi i wtedy tak jakby puchne. Ale wazne jest dziecko a nie wygląd. Choć dziwię się i zazdroszczę tym co jeszcze w ciąży chudna
To tylko na początku chudną przez mdłości i brak apetytu, potem pewnie nadrobią :p i tak jak mówisz na tą chwilę wygląd nie jest najważniejszy, po ciąży można zgubic zawsze :)

Juz tu wcześniej opisywalam moja przygode w dniu przyjecia do szpitala z ta polozna, ten tekst przy reszcie to i tak nie[emoji58]
Ja sie porodu nie boje ale tego na jaki personel trafie [emoji58]
No właśnie to najgorsze jak się takie mendy społeczne trafia ,a tu nawet nie ma siły się upominać o swoje ... Oby tym razem tak źle nie było

[emoji33] wow

Ja w pierwszej ciazy startowalam z 50kg a w dniu porodu mialam 60kg.. i nasluchalam sie od przyjmujacej mnie na odział położnej ze jestem grubasem [emoji58]Ja mialam ostatnio tsh 5,32[emoji58]
To ja w dniu pprodu mialam chyba z 80kg a startowalam do miałam 53kg i tylko lekarz zawsze mi mówił ze jestem grubasem. W szpitalu jak urodzilam to spadlo mi ponad 15kg

reklama
Do góry