reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja ogolnie nie mam problemów z tarczyca. Tylko w ciąży mi wychodzi i wtedy tak jakby puchne. Ale wazne jest dziecko a nie wygląd. Choć dziwię się i zazdroszczę tym co jeszcze w ciąży chudna
To tylko na początku chudną przez mdłości i brak apetytu, potem pewnie nadrobią :p i tak jak mówisz na tą chwilę wygląd nie jest najważniejszy, po ciąży można zgubic zawsze :)

Juz tu wcześniej opisywalam moja przygode w dniu przyjecia do szpitala z ta polozna, ten tekst przy reszcie to i tak nie[emoji58]
Ja sie porodu nie boje ale tego na jaki personel trafie [emoji58]
No właśnie to najgorsze jak się takie mendy społeczne trafia ,a tu nawet nie ma siły się upominać o swoje ... Oby tym razem tak źle nie było

[emoji33] wow

Ja w pierwszej ciazy startowalam z 50kg a w dniu porodu mialam 60kg.. i nasluchalam sie od przyjmujacej mnie na odział położnej ze jestem grubasem [emoji58]Ja mialam ostatnio tsh 5,32[emoji58]
To ja w dniu pprodu mialam chyba z 80kg a startowalam do miałam 53kg i tylko lekarz zawsze mi mówił ze jestem grubasem. W szpitalu jak urodzilam to spadlo mi ponad 15kg

reklama
Do góry