Witaj, słodkie maleństwoDzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Trzymaj się kochanaHejka ja na szybko wpadam bo zaraz do kwiaciarni bo bukiet lecę a potem wiadomo, może popołudniu się odezwę bo coś kiepsko z wolnym czasem ostatnio
Zuch dziewczynaCześć dziewczyny [emoji4]
Melduję, że po wczorajszej wizycie u laryngologa z Zuzią wszystko ok. Gardełko pięknie się goi. Jeszcze tydzień ma zostać w domu i 26 listopada wraca do przedszkola [emoji4]
Uciekam zjeść śniadanie, bo zaczyna mnie mdlić [emoji53]
O 22 ja juz dawno chrapalam do 1 to bym na bank nie dała radyCześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, a kto? EwelinaWitaj i gratulacje. Też mam 35 lat od wczoraj skończone[emoji12]
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Masz zdrowie dziewczyno, ja jednak stara jestem i chyba dlatego przesypiam ostatnio min. 10 godzin jak śpię krócej to drzemka w dzień musi być, inaczej slaniam się na nogachW sumie to ja już czuję jakiś nieznaczny przypływ energii w 12 tygodniu... ale jednak jak prześpię mniej niz 7 godzin to nie czuję się dobrze.
Właśnie z drzemką krucho, bo już po pracy, ale teraz jestem z mężem w trasie od 2 godzin - jedziemy do rodziców [emoji4]
Może kawa doda sił [emoji39]