reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Witaj, słodkie maleństwo

Hejka :) ja na szybko wpadam bo zaraz do kwiaciarni bo bukiet lecę a potem wiadomo, może popołudniu się odezwę bo coś kiepsko z wolnym czasem ostatnio :)
Trzymaj się kochana :(

Cześć dziewczyny [emoji4]
Melduję, że po wczorajszej wizycie u laryngologa z Zuzią wszystko ok. Gardełko pięknie się goi. Jeszcze tydzień ma zostać w domu i 26 listopada wraca do przedszkola [emoji4]
Uciekam zjeść śniadanie, bo zaczyna mnie mdlić [emoji53]
Zuch dziewczyna :)

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]
O 22 ja juz dawno chrapalam ;) do 1 to bym na bank nie dała rady

Witaj i gratulacje. Też mam 35 lat od wczoraj skończone[emoji12]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, a kto? Ewelina ;)

W sumie to ja już czuję jakiś nieznaczny przypływ energii w 12 tygodniu... ale jednak jak prześpię mniej niz 7 godzin to nie czuję się dobrze.
Właśnie z drzemką krucho, bo już po pracy, ale teraz jestem z mężem w trasie od 2 godzin - jedziemy do rodziców [emoji4]
Może kawa doda sił [emoji39]
Masz zdrowie dziewczyno, ja jednak stara jestem i chyba dlatego przesypiam ostatnio min. 10 godzin ;) jak śpię krócej to drzemka w dzień musi być, inaczej slaniam się na nogach

reklama
Miałam tak z piersiami. Dziwne wiem ale ból piersi mnie uspokaja bo wiem że wszystko z dzidzia dobrze a dziś ? :( ehh nic ;(

Co do strachu, to na początku się bałam, a teraz jakoś wyluzowałam

Wczoraj miałam dzień energii, czułam się całkiem nieźle, q dzisiaj znowu jestem nie do życia, słaba, katar, no i przez to mnie głowa boli, bo czuję że mi zaczyna zatoki łapać, oj będzie ciężko, musze chyba sobie inhalacje zrobić

Miałam tak z piersiami. Dziwne wiem ale ból piersi mnie uspokaja bo wiem że wszystko z dzidzia dobrze a dziś ? :( ehh nic ;(
Spokojnie nie panikuj napewno wszystko jest dobrze a który masz tydzień przypomnij mi? Ja mam wizytę dopiero 10 grudnia. Nic nie zrobimy musimy uzbroić się w cierpliwość

A ja dzisiaj cierpię na brak energii, zjadłam śniadanie i przysypiam. Wcześniej mnie roznosilo, a teraz jestem nie do życia.

Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((

Wiele z dziewczyn ma takie strach czasami:) uwierz, ze wszystko jest dobrze:) bo tak naprawdę jest:)

Nie panikuj [emoji6] brak bolu piersi czy innych objawów nie oznacza ze cos jest nie tak [emoji6]

Tez tak panikowala ale Musialabym juz oszalec do reszty bo ja mialam na poczatku objawy potem przeszly i do teraz spokoj [emoji6]

Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((

Hej, nie martw się [emoji8] to chyba jest normalne ja mam tak samo, ostatanio mdlosci mi odpuściły lekko na 3dni, ale po tych 3dniach wróciły ze zdwojona mocą [emoji15] teraz już zawsze będziemy się martwić, do porodu i po porodzie zawsze gdzieś będzie nam towarzyszył strach [emoji6] ja jak mam takie schizy to staram się czymś innym zająć głowę np. Przeglądaniem wózków [emoji3]

reklama
Witaj, słodkie maleństwo

Trzymaj się kochana :(

Zuch dziewczyna :)

O 22 ja juz dawno chrapalam ;) do 1 to bym na bank nie dała rady

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, a kto? Ewelina ;)

Masz zdrowie dziewczyno, ja jednak stara jestem i chyba dlatego przesypiam ostatnio min. 10 godzin ;) jak śpię krócej to drzemka w dzień musi być, inaczej slaniam się na nogach
Dzisiaj już ewidentnie czuję, że bateryjki mam rozładowane [emoji53] w sumie to w czwartek i piątek też budziłam się 5.30, pozno zasypiałam.. jestem w takiej dziwnej fazie zmęczenia/problemów z zasypianiem.. może ureguluję to jakoś w ten weekend [emoji4]

Do góry