reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]

reklama
Ja wstałam dziś o 10[emoji50]wyspałam się za cały tydzień chyba . Dobrze że cora duża ,sobie śniadanko zrobiła. Oczywiście 3 pobudki na siku w nocy zaliczone.....

Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Witaj i gratulacje. Też mam 35 lat od wczoraj skończone[emoji12]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Ja wstałam dziś o 10[emoji50]wyspałam się za cały tydzień chyba . Dobrze że cora duża ,sobie śniadanko zrobiła. Oczywiście 3 pobudki na siku w nocy zaliczone.....
Ja dzisiaj też ładnie pospałam do 9.30, a córka do 10, muszę ją czymś zmęczyć dzisiaj bo wczoraj zasnęła dopiero po 24[emoji33]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]
O ja to chyba bym nie dała rady. Ja już o 19 jestem nie do życia pracuje od 7 więc mój dzień zaczyna się od 5.
Ale wrócisz do domu to zaraz na drzemkę [emoji4] [emoji6]

Zazdroszcze spania :) ja klade sie spac o 20 razem z synkiem ale razem z nim też o 6 wstaje :( w nocy tez się jeszcze czasami budzi no i jeszcze ja na siku.

O ja to chyba bym nie dała rady. Ja już o 19 jestem nie do życia pracuje od 7 więc mój dzień zaczyna się od 5.
Ale wrócisz do domu to zaraz na drzemkę [emoji4] [emoji6]
W sumie to ja już czuję jakiś nieznaczny przypływ energii w 12 tygodniu... ale jednak jak prześpię mniej niz 7 godzin to nie czuję się dobrze.
Właśnie z drzemką krucho, bo już po pracy, ale teraz jestem z mężem w trasie od 2 godzin - jedziemy do rodziców [emoji4]
Może kawa doda sił [emoji39]

Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((

reklama
Do góry