reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]

reklama
Ja wstałam dziś o 10[emoji50]wyspałam się za cały tydzień chyba . Dobrze że cora duża ,sobie śniadanko zrobiła. Oczywiście 3 pobudki na siku w nocy zaliczone.....

Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Witaj i gratulacje. Też mam 35 lat od wczoraj skończone[emoji12]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Ja wstałam dziś o 10[emoji50]wyspałam się za cały tydzień chyba . Dobrze że cora duża ,sobie śniadanko zrobiła. Oczywiście 3 pobudki na siku w nocy zaliczone.....
Ja dzisiaj też ładnie pospałam do 9.30, a córka do 10, muszę ją czymś zmęczyć dzisiaj bo wczoraj zasnęła dopiero po 24[emoji33]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj jestem totalnym flakiem bez życia. Wieczorem byłam z mężem na parapetówce u kolegi, wróciliśmy ok.1, a na 8 szłam do peacy odrabiać kilka zaległych zajęć. Strasznie chce mi się spać.. a czy mogę zasnąć? Oczywiście nie [emoji849]
O ja to chyba bym nie dała rady. Ja już o 19 jestem nie do życia pracuje od 7 więc mój dzień zaczyna się od 5.
Ale wrócisz do domu to zaraz na drzemkę [emoji4] [emoji6]

Zazdroszcze spania :) ja klade sie spac o 20 razem z synkiem ale razem z nim też o 6 wstaje :( w nocy tez się jeszcze czasami budzi no i jeszcze ja na siku.

O ja to chyba bym nie dała rady. Ja już o 19 jestem nie do życia pracuje od 7 więc mój dzień zaczyna się od 5.
Ale wrócisz do domu to zaraz na drzemkę [emoji4] [emoji6]
W sumie to ja już czuję jakiś nieznaczny przypływ energii w 12 tygodniu... ale jednak jak prześpię mniej niz 7 godzin to nie czuję się dobrze.
Właśnie z drzemką krucho, bo już po pracy, ale teraz jestem z mężem w trasie od 2 godzin - jedziemy do rodziców [emoji4]
Może kawa doda sił [emoji39]

Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((

reklama
Do góry